Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Patronul lui CFR Cluj i-a decis soarta lui Dan Petrescu după ce ardelenii au cucerit titlul în Liga1

Irina Aldea

Publicat 04/08/2020 la 08:53 GMT+3

Dan Petrescu este arhitectul unui nou succes al CFR-ului în Liga 1, iar oficialii ardeleni aveau pregătită o variantă de back-up în cazul în care “Bursucul” ia în calcul să plece din Ardeal.

Dan Petrescu va rămâne la CFR Cluj, spune patronul clubului din Gruia

Credit imagine: facebook

CFR Cluj a câștigat aseară al treilea titlu consecutiv în Liga 1, iar patronul Nelu Varga a vorbit despre viitorul lui Dan Petrescu la noua și vechea campioană a României. CFR Cluj a câştigat, luni seara, pe terenul Universităţii Craiova cu 3-1 şi este din nou campioana României. Dan Nistor a deschis scorul în minutul 10, Vinicius a egalat în minutul 36, iar Kevin Boli şi Ciprian Deac au marcat după pauză. Pentru ardeleni este al 6-lea titlu din istorie şi al treilea, la rând. Echipa lui Dan Petrescu va juca în preliminariile Champions League.
Pentru Dan Petrescu este al patrulea titlu în Liga 1, după cel cucerit în 2009 cu Unirea Urziceni și cele 3 la rând obţinute acum cu CFR Cluj. Patronul CFR-ului, Neluţu Varga, a vorbit, imediat după meci, despre succesul de aseară, dar şi despre viitorul echipei şi al antrenorului Dan Petrescu. În ciuda faptului că au existat zvonuri despre plecarea "Bursucului", acesta va continua în Gruia, susţine patronul Neluţu Varga: "Niciodată nu m-am gândit să continuăm fără Dan Petrescu", a spus Neluţu Varga, pentru Look Sport.

Dan Petrescu, arhitectul unui nou succes în Gruia

Marius Bilaşco a vorbit și el despre ce se va întâmpla cu Dan Petrescu după meciul câștigat cu 3-1 în fața rivalei Universitatea Craiova: ”Da, Dan Petrescu va rămâne. Dar de ce trebuie să începem cu întrebarea asta”, a spus Bilașco, chestionat în privința viitorului ”Bursucului” la CFR Cluj.
Cel mai important jucător de la CFR Cluj, Ciprian Deac, și-a exprimat și el opinia despre viitorul lui Dan Petrescu la echipă: "Cred că lui Dan Petrescu i-a fost greu, e mai greu sa stai în fața televizorului. Cred că mai rămâne, știu că mai are contract și nu cred că are motiv să plece", a declarat Ciprian Deac, la finalul meciului de la Craiova.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo