Damjan Djokovic a avut de făcut o alegere grea în această săptămână. Mijlocașul croat a fost dorit atât de Marius Șumudică, la Rizespor, cât și de Dan Petrescu, fostul său antrenor de la CFR Cluj, aflat în prezent la Kayserispor.
În cele din urmă, Djokovic a acceptat oferta lui Rizespor și va lupta sub comanda lui "Șumi" pentru salvarea de la retrogradare.
Acum, CFR Cluj are o nouă misiune importantă. Campioana României trebuie să-i găsească un înlocuitor pe măsură lui Djokovic, jucător exponențial care a ajutat la cucerirea titlului în Liga 1, în ultimele 3 sezoane.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Și, potrivit as.ro, Edi Iordănescu și-a îndreptat atenția către Paul Anton, mijlocașul ajuns liber de contract la Dinamo toamna trecută. Fotbalistul cu 13 selecții la naționala României a mai lucrat cu Iordănescu Jr în trecut, pe vremea când se aflau la Pandurii.
https://i.eurosport.com/2020/11/20/2940428.jpg

Paul Anton, jucătorul dorit de Edi Iordănescu la CFR Cluj, în locul lui Djokovic

"Paul Anton, cu care am lucrat, este un lider adevărat, un căpitan de echipă. E un băiat extrem de echilibrat şi de inteligent", spunea Edi Iordănescu, pentru as.ro, la începutul anului.
Cotat la 1 milion de euro de transfermarkt.com, Paul Anton a ajuns la Dinamo în luna octombrie, după despărțirea de Samara. Mijlocașul de 29 de ani s-a aflat aproape să ajungă în Gruia și în vară, pe vremea când Dan Petrescu se afla pe banca CFR-ului.
În cele din urmă, transferul lui Anton nu s-a mai materializat, iar internaționalul român a ajuns în "Ștefan cel Mare". Campioana ar putea profita de problemele financiare de la Dinamo în dorința de a-l aduce pe Anton în Gruia.
În sezonul actual, Anton a bifat 12 apariții pentru Dinamo, reușind să înscrie 3 goluri. De-a lungul carierei, mijlocașul de 29 de ani a mai jucat la Gloria Bistrița, Delta Tulcea, ASA Tîrgu Mureș, Pandurii, Getafe, Anzhi și Samara.
https://i.eurosport.com/2021/01/22/2976126.jpg
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11