În acest caz, pentru echipa antrenată de Mulțescu este imposibil să mai joace toate restanțele pe care le mai avea de disputat. Echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare ar mai putea juca maximum 2 meciuri, ceea ce îi acordă șanse infime de a evita retrogradarea.De notat este că 7 echipe din 8 prezente în playout au votat ca barajul să rămână programat la data inițială.
În urma acestei decizii, ultrașii din PCH au emis un comunicat prin care amenință cu proteste masive la sediile FRF și LPF. Aceștia vor ca echipa pe care o susțin să aibă șansa să poată juca toate partidele pe care le mai are de disputat. Dinamo are 5 restanțe de jucat, după ce echipa nu a putut fi programată din cauza cazurilor de Covid care au apărut la club.

Iată comunicatul PCH:

Romanian Liga I
Căderea incredibilă a lui Dinamo! Are a doua cea mai slabă apărare a Europei
ACUM 3 ORE
”NU AM ADUS NOI PANDEMIA!
De ce ne-o puneți în cârcă?
Ne strigăm dreptul de a juca meciurile pe teren. Acum strigăm doar aici, dar suntem gata s-o facem ORIUNDE SE VA AUZI MAI TARE și sub orice formă!
TAS-ul va fi doar o palidă umbră a strigătului nostru!
Ne-am lăsat izolați, carantinați, urmăriți. Am fost singurii tratați în felul acesta, în timp ce pentru alții s-au inventat ”teste neconcludente” și ”teste fulger”
Ni s-a cerut să jucăm din două în două zile. Am acceptat și asta, oricât ar fi de inuman. Jucăm cu inima, atât cât poate să reziste.
Am acceptat să jucăm după 7 zile de izolare și apoi după 14 zile.
Am început să ne câștigăm punctele. Și acum schimbați iar regulile jocului? Dacă nu a mai mers cu izolarea în case, ați trecut la izolarea fotbalului în birouri, unde soarta se decide prin ridicare de mână?
Ne-ați condamnat deja? Ne cerem ultimul drept înaintea ghilotinei: LĂSAȚI-NE SĂ NE CÂȘTIGĂM SALVAREA!
Jucăm în fiecare zi, DAR LĂSAȚI-NE SĂ JUCĂM!
Până mai ieri ați țipat că deținătorul drepturilor tv cere ca toate meciurile să fie jucate pe teren? Ne-am conformat. Acum nu mai vrea nimeni meciuri pe teren?
UEFA nu v-a cerut nimic legat de programul din playout. Și v-ați gândit că e fair-play să cereți să decidă cluburile direct implicate, direct interesate de retrogradarea lui Dinamo? A câta nedreptate ar fi asta?
E ca și cum ați fi întrebat Craiova dacă acceptă să fie desemnată campioană fără a mai juca meciul cu CFR”, se arată în mesajul Peluzei Cătălin Hîldan.
Romanian Liga I
Ce l-a surprins pe Reghecampf în meciul cu Dinamo: "M-am gândit că se vor mobiliza"
ACUM 3 ORE
Romanian Liga I
Dinamo are antrenor! Iuliu Mureșan a făcut anunțul: "Va conduce echipa! Doar el a rămas pe listă!"
ACUM 15 ORE