Suporterii lui Dinamo din Peluza Cătălin Hîldan sunt hotărâți să ia măsuri dintre cele mai dure pentru a scăpa de investitorii spanioli, pe care-i numesc "impostori". Fanii dinamoviști îl acuză pe Pablo Cortacero că le-a prezentat suporterilor un document fals, în tentativa de a primi bani de la ultrași.
Fanii sunt hotărâți să apere clubul pe care-l iubesc și anunță că "războiul de abia acum începe" și dau asigurări că Gigi Mulțescu, Cornel Dinu și Cornel Țălnar sunt de partea celor din Program DDB. Mai mult, suporterii le cer jucătorilor dinamoviști să nu-și depună memorii la FIFA, după ce aceștia au aflat azi că rămân fără tehnicianul Cosmin Contra, pe care Cortacero a anunțat că-l va da afară.

PCH, război total cu Pablo Cortacero la Dinamo

Romanian Liga 2
Dinamo, victorie cu 2-0, după un joc solid în fața lui FC Brașov! "Câinii", la 2 puncte de play-off
03/12/2022 LA 13:08
"CÂINILOR, TREBUIE SĂ NE LUĂM CLUBUL DIN MÂINILE IMPOSTORILOR! Spaniolii au respins ieri oferta noastră de ajutor financiar. A trebuit să trecem la un alt plan şi să ne asigurăm că banii ajung direct la plata datoriilor, fără să treacă prin mâna oamenilor lui Pablo.
Pentru a ne convinge că promisiunile lui au acoperire, Pablo a încercat să ne ia ochii cu un document fals (vezi foto), care este cea mai clară dovadă a faptului că avem de-a face cu un grup infracţional organizat.
Documentul este datat 25 nov 2019!!
Dinamo Bucureşti este scris Dynamo Bucaresti
1.500.000€ este scris în litere ”ONE MILLION FIVE HUNDRED EUROS”, care înseamnă de fapt 1.000.500€. Se vorbeşte despre o fundaţie care nu există, la fel cum nu există niciun fond de investiţii ”Benel”. Fundaţia se angajează să vireze nişte bani imediat ce va fi platit un profit. Într-un cuvânt, escrocii noştri seamănă perfect cu hoţii ăia care îşi uită buletinul la locul faptei.
Administratorii de la Logaro sunt tot nişte pârliţi din gaşca lui Pablo. Numele lor apar în alte societăţi fantomă alături de Cortacero. Pentru a-şi întări poziţia în Consiliul de Administraţie al lui Dinamo, Pablo Cortacero, în calitate de preşedinte, a convocat pentru astăzi o şedinţă a C.A. la care nu a fost prezent.
Din partea spaniolilor a fost prezent Dorin Şerdean, în calitate de invitat, pentru că nu are calitatea de membru al C.A. Membrii C.A. au făcut front comun în jurul preşedintelui DDB, Cristi Hîldan, asistat de avocatul DDB. Constantin Eftimescu a susţinut poziţia noastră, Cornel Ţălnar a trecut de partea noastră, iar Cornel Dinu, care nu a putut fi prezent, a mers pe mâna DDB-ului, delegându-l pe Cristi Hîldan să-l reprezinte în CA.
În cadrul şedinţei, escrocheria pusă la cale de ”grupul Cortacero” a fost demontată punct cu punct. CÂINILOR, războiul de-abia de-acum începe! Trebuie să ne luăm clubul înapoi din mâinile acestor şarlatani! Gigi Mulţescu, Ionel Augustin şi multe alte glorii ale lui Dinamo şi-au exprimat susţinerea totală faţă de demersurile noastre de salvare a clubului.
Îi rugăm pe jucătorii din lotul lui Dinamo să privească documentul de mai sus şi să înţeleagă că au fost înşelaţi de acest impostor! Îi rugăm să nu pună umărul la falimentarea lui Dinamo prin depunerea de memorii la FIFA! În cazul unui faliment va fi imposibil să-şi mai recupereze din bani. Cerem sprijinul autorităţilor române în încercarea noastră de a salva acest club care adună milioane de suporteri din România şi din Diaspora, club care este susţinut de 10.500 de membri cotizanţi adunaţi în cea mai mare comunitate socios din Estul Europei.
Cerem sprijinul tuturor suporterilor dinamovişti, pe care îi chemăm să se alăture comunităţii socios, aderând la www.programddb.ro. Sperăm că toţi dinamoviştii au înţeles că singura soluţie pentru Dinamo SUNTEM NOI, SUPORTERII. Pentru a-i susţine pe jucători şi pe angajaţii de la Săftica, neplătiţi de foarte mult timp, am pus la vânzare bilete şi pentru următorul meci, FC Argeş - Dinamo, chiar dacă este un meci în deplasare.
Iată link-ul pentru bilete:
https://www.bilete.ro/fc.../fc-arges-fc-dinamo-04-dec-2020/", este mesajul de pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo.
Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
28/11/2022 LA 08:44
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
26/11/2022 LA 16:59