Există foarte mulți jucători români care nu au angajament deocamdată. Dacă cei mai importanți dintre aceștia ar fi adunați la un loc, ar ieși o echipă excelentă. Iată cum ar arăta o echipă formată numai din astfel de jucători fără contract:
https://i.eurosport.com/2020/07/30/2857526.png
Suport grafic: Bianca Andrada Anghel
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09

Jucători de națională în apărare

Portar: Laurențiu Brănescu. Portarul cumpărat de Juventus în 2011, pe când avea doar 15 ani și-a încheiat socotelile cu campioana Italiei în această vară. În sezonul precedent, el a fost împrumutat la scoțienii de la Kilmarnock, acolo unde a jucat titular, dar cum campionatul Scoției nu a fost dus la bun sfârșit, ultimul său meci datează din luna martie.
Fundaș stânga: Iasmin Latovlevici. Fostul fundaș al FCSB-ului a ajuns la 34 de ani și este în căutarea unei echipe în acest moment. În a doua parte a acestui sezon a evoluat în Ungaria, la Kisvarda, dar contractul i-a fost reziliat după ce a încălcat regulile impuse de club în perioada pandemiei.
Fundași centrali: Valerică Găman și Gabi Tamaș. Primul a jucat în ultimii doi ani în Arabia Saudită la Al Shabab, dar acum și-a încheiat înțelegerea cu arabii și este liber de contract. Este foarte probabil să se întoarcă la Astra Giurgiu, acolo unde a mai evoluat între 2011 și 2016. Astra a fost ultimul club la care a evoluat Gabi Tamaș, un alt jucător fără angajament în momentul de față. Legat de viitorul lui Tamaș presa a speculat că ar putea reveni la Dinamo din sezonul viitor sau că ar putea semna cu Rapid, dar deocamdată nu s-a ajuns la nici un acord.
Fundaș dreapta: Adrian Scarlatache. Jucătorul crescut de Dinamo a ajuns la vârsta de 33 de ani și momentan este în căutarea unei echipe, după ce s-a despărțit de echipa azeră FC Zira, acolo unde a evoluat în ultimele 2 sezoane.
https://i.eurosport.com/2020/04/18/2807940.jpg

Țucudean, cel mai valoros din echipă

Mijlocaș stânga: Iuliu Hațiegan. Jucătorul crescut la U Cluj are doar 22 de ani, iar în vara trecută a fost trasferat la Poli Iași unde a jucat doar 8 meciuri în campionat, iar în ianuarie i-a fost reziliat contractul, nemaigăsindu-și până la această oră nici un angajament.
Închizător: Adrian Ropotan. Mijlocașul de 34 de ani a evoluat ultima dată la Concordia Chiajna, echipă de care însă s-a despărțit în vara trecută, iar în sezonul actual nu a jucat deloc. Este posibil ca în cazul său să fie vorba și despre o retragere.
Mijlocaș central ofensiv: Adrian Stoian. Acesta a venit cu mari speranțe în Liga 1 la jumătatea sezonului trecut, dar nu s-a adaptat la FCSB și s-a întorrs în Italia unde a jucat pentru Livorno. Stoian își caută echip momentan, după ce Livorno a retrogradat în Seriec C, terminând pe ultimul loc în acest sezon de Serie B.
Mijlocaș dreapta: Adi Popa. "Motoreta" s-a despărțit cu scandal de FCSB înainte de încheierea sezonului. El a fost împrumutat vara trecută în România de la Reading, dar acum contractul cu englezii a expirat și jucătorul a devenit liber.
Atacanți: George Țucudean și Mihai Voduț. Țucudean a avut niște probleme de sănătate în acest sezon și a jucat foarte puțin la CFR Cluj, iar înainte de reluarea competiției în luna iunie și-a reziliat contractul cu clujenii. În zilele trecute s-a scris că Țucudean este dorit în Grecia, de Panathinaikos, dar până la această oră înțelegerea nu a fost confirmată.
Colegul din atac al lui Țucudean din această echipă ar putea fi Mihai Voduț, jucător care este fără angajament din decembrie 2019, după ce s-a despărțit de Concordia Chiajna.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20