În minutul 44 al derby-ului dintre Dinamo Bucureşti şi FCSB, terminat cu scorul de 2-1, Cristea l-a lovit grav pe Perovic în zona capului, iar sârbul s-a prăbuşit la pământ. Medicii au intervenit rapid şi i-au acordat îngrijiri medicale atacantului dinamovist.
Slavko Perovic a fost scos de pe gazon, pe targă, după ce i s-a pus un guler cervical. Arbitrul a decis ca Iulian Cristea să primească cartonaş roşu pentru faultul comis asupra lui Perovic.
"Doar o ambulanţă îmi amintesc. Eram nervos că voiam să ies şi să joc, dar ei îmi spuneau să stau nemişcat. Nu ştiu exact câte minute am fost inconştient. Am văzut filmările după aceea şi îmi amintesc totul până în momentul impactului. Acolo se termină filmul. Cred că am o gaură de memorie de aproximativ 15-20 de minute. Aş spune, după imaginile pe care le-am urmărit, că a fost cam dramatic când au intrat două ambulanţe în teren”, a spus Perovic, potrivit kurir.rs.
Romanian Liga I
Ce l-a surprins pe Reghecampf în meciul cu Dinamo: "M-am gândit că se vor mobiliza"
ACUM 12 MINUTE
Dinamovistul a ţinut să le mulţumească lui Andrei Sin, Cristian Bălgrădean şi Bogdan Planic pentru că au fost primii care s-au dus să-l ajute.
"Planic m-a sunat imediat încă de duminică seara, în timp ce eram în spital. Dar este logic şi având în vedere că suntem conaţionali şi ne înţelegem bine”, a mai spus dinamovistul.
Sârbul spune că cel care l-a lovit nu l-a contactat şi nu şi-a cerut scuze. De asemenea, Perovic a menţionat că nu este supărat pe jucătorul FCSB-ului.
"Nu am nevoie de scuzele lui sau de vizită. Suntem sportivi, iar în sport, în special în fotbal, asta se întâmplă. De fiecare dată când ieşim pe teren suntem pregătiţi să se întâmple aşa ceva. Deci nu sunt supărat pe Cristea”, a mai spus Slavko Perovic.
Romanian Liga I
Dinamo are antrenor! Iuliu Mureșan a făcut anunțul: "Va conduce echipa! Doar el a rămas pe listă!"
ACUM 12 ORE
Fotbal
Dinamo și FCSB, cele mai tinere echipe din Liga 1! Care sunt cele mai mici medii de vârstă din lume
ACUM 16 ORE