Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Perovic, aproape de retragere. Dinamo ar putea fi ultimul club din cariera sârbului

Cosmin Cioboata

Actualizat 16/09/2020 la 10:00 GMT+3

Slavko Perovic a plecat de la Dinamo în această vară, iar acum se gândește chiar să-și agațe ghetele în cui. Atacantul sârb a fost chinuit de probleme cardiace de-a lungul carierei, iar medicii i-au recomandat să ia în calcul varianta retragerii, în ciuda faptului că are doar 31 de ani.

Slavko Perovic, fostul jucător al lui Dinamo, este aproape de retragere

Credit imagine: Eurosport

Perovic a fost transferat liber de contract de Dinamo în vara anului trecut, însă n-a rezistat la formația din "Ștefan cel Mare" decât un sezon. Sârbul a întâmpinat probleme la inimă, iar "câinii" n-au vrut să-și asume vreun risc pentru sănătatea lui. Din acest motiv, Dinamo i-a reziliat contractul înaintea noului sezon.
Potrivit Gazetei Sporturilor, Perovic se află la un pas de retragere, după ce medicii din România l-au avertizat în privința pericolului la care se expune jucând în continuare fotbal. Sârbul n-a mai primit viza din partea INMS, ca urmare a problemelor de sănătate, iar oficialii lui Dinamo au fost nevoiți să-i întrerupă contractul.

Perovic, la un pas de retragere. Dinamo ar putea fi ultimul club al sârbului

În cazul în care atacantul de 31 de ani va decide în cele din urmă să-și încheie aventura din fotbal, Dinamo va deveni ultimul club pentru care a activat.
Situația lui Perovic nu este deloc simplă. Sârbul prezintă modificări electrice ale inimii, motiv pentru care trebuie să efectueze teste amănunțite de două ori pe an. De notat este că fotbalistul are implantat un holter care îi monitorizează bătăile inimii.
Perovic a trecut prin clipe teribile în luna februarie, când a rămas inconștient pe gazon, la derby-ul Dinamo vs FCSB (foto). Sârbul a fost lovit în plină figură de Iulian Cristea și a căzut inert la pământ. Medicii au intervenit de urgență, sârbul și-a revenit, apoi a fost transportat cu ambulanța la spital.
La ora actuală, Perovic este liber de contract și se află în vacanță. Ultimul său meci oficial a avut loc în martie. De atunci, sârbul a mai apărut doar într-o partidă amicală cu Rapid, când a reușit să înscrie golul victoriei.
Slavko Perovic a bifat 19 apariții în tricoul lui Dinamo, reușind să înscrie 8 goluri și să ofere un assist. De-a lungul carierei, sârbul a mai evoluat la formații precum Steaua Roșie Belgrad (Serbia), Alanyaspor (Turcia) și Denizlispor (Turcia). Perovic a adunat și 4 selecții la naționala de tineret a Serbiei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo