Dan Petrescu a ținut să precizeze că nu se află în conflict cu cei din conducerea CFR-ului și că nu va părăsi formația din Gruia. Astăzi au apărut informații în presă conform cărora Petrescu ar pune presiune pe club pentru că ar fi primit oferte din zona arabă sau chiar din Rusia. Managerul CFR-ului a precizat că dacă va dori să părăsească echipa, va anunța întotdeauna conducerea mai întâi.
”Eu cu patronul nu m-am certat niciodată pentru că nu aveam de ce. Să nu uităm că a venit în Dubai după mine să mă ia înapoi la CFR. Dacă sunt divergențe între mine și cei de la club, este normal, așa e în familie, dar eu cu patronul nu m-am certat deloc.
După meciul cu Mediaș eram foarte nervos la ce am văzut pe teren. În primul rând pentru că nu era echipa care trebuia să fie, nu aveam jucătorii cu care voiam să jucăm. Dar mai ales din cauza felului în care am fost arbitrați, eu am tras mereu un semnal de alarmă în acest sens”, a afirmat Petrescu pe contul de Facebook al CFR.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Dan Petrescu: ”Toată lumea vrea să ia altcineva campionatul!”

”Am luat trei campionate la rând și toată lumea își dorește să nu mai fim iar campioni. Cred că toată lumea și-ar dori să mai câștige altcineva campionatul iar această presiune m-a făcut să declar ce am declarat. Chiar am nevoie de o pauză și o voi lua după meciul cu FC Argeș, probabil va fi vorba de 5-6 zile și o să mă gândesc ce este mai bine pentru mine și CFR. Dar mai am contract pentru un an și jumătate și sper să-l duc până la capăt”, a adăugat Petrescu.
”Avem foarte multe accidentări, foarte mulți cu COVID, avem 14-15 jucători apți pentru meciul cu AS Roma, avem mari probleme de lot. Va fi un meci foarte, foarte greu, cu 15 jucători și n-aș vrea să-i las pe jucători chiar acum, au mare nevoie de mine dar și eu de ei”, a completat el.

Dan Petrescu, despre salariul său de la CFR Cluj

”Dacă aș avea o ofertă din Rusia și aș vrea să plec, patronul este primul care ar afla pentru că așa este normal. Când am avut ofertă din China, patronul a aflat. Era o ofertă fantastică și el m-a înțeles. Ofertele nu lipsesc, îmi sună telefonul mereu și cred că merit asta pentru că am făcut ceva în fotbalul românesc și european.
S-a mai scris că eu câștig foarte mulți bani. Da, eu câștig mult la CFR dar eu pierd bani aici, eu nu sunt pentru bani aici, dacă mă luam după oferte, puteam să câștig mult mai mulți bani. Nu cred că există antrenor român după revoluție cu atâtea meciuri în cupele europene și cu asemenea rezultate ca mine. Suntem singurul club care face performanță în Europa, ar fi păcat ca la anul acest club să nu fie iar în Europa. Alte cluburi au dezamăgit în cupele europene”, a declarat Petrescu.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11