Doar doi colegi de la echipă l-au întrebat de sănătate, în această perioadă, a mărturisit italianul la ieşirea din carantină.
Nici cu Bergodi, noul antrenor al oltenilor, nu a vorbit, deşi au stat în acelaşi hotel.
"Am vorbit doar cu Koljic şi cu Acka. Cu altcineva...nu m-a sunat nimeni şi nu mi-a trimis nimeni niciun mesaj.(...) Nu am vorbit cu nimeni. Nici cu antrenor, nici de la club", a spus Mirko Pigliacelli.
Romanian Liga I
Craiova - Gaz Metan 1-0! Mateiu, făcut K.O., adversarii și-au cerut scuze
21/08/2021 LA 19:43
De altfel, italianul nu a fost prea iubit, în ultima vreme, la echipă. A făcut mofturi la antrenamente şi a intrat în conflict cu suporterii care l-au numit "trădător".
Duminică, l-a aşteptat doar un prieten. Deşi n-a mai pus piciorul pe minge de două luni, Pigliacelli e convins că Universitatea Craiova va fi campioana sezonului.
Italianul se va întoarce la antrenamente marţi.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Oraşul din România unde "nimeni nu poartă mască": "Nu ies din casă, îmi e frică!"
26/05/2020 LA 12:07
Romanian Liga I
Pigliacelli, trimis de Victor Pițurcă la echipa a doua. "Nu mă interesează de un jucător"
28/11/2019 LA 14:06