Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pigliacelli, "uitat" de toţi de la Craiova, în carantină. Nici măcar Bergodi nu i-a dat vreun semn

Cristian Mihală

Publicat 24/05/2020 la 17:30 GMT+3

Mirko Pigliacelli, portarul echipei Universitatea Craiova, a ieşit duminică din carantină. A stat 14 zile închis într-o cameră, la un hotel de patru stele din Craiova. La plecare, goalkeeperul a dezvăluit că a trecut printr-un adevărat calvar, nefiind băgat în seamă de aproape nimeni.

Mirko Pigliacelli

Credit imagine: Eurosport

Doar doi colegi de la echipă l-au întrebat de sănătate, în această perioadă, a mărturisit italianul la ieşirea din carantină.
Nici cu Bergodi, noul antrenor al oltenilor, nu a vorbit, deşi au stat în acelaşi hotel.
"Am vorbit doar cu Koljic şi cu Acka. Cu altcineva...nu m-a sunat nimeni şi nu mi-a trimis nimeni niciun mesaj.(...) Nu am vorbit cu nimeni. Nici cu antrenor, nici de la club", a spus Mirko Pigliacelli.
De altfel, italianul nu a fost prea iubit, în ultima vreme, la echipă. A făcut mofturi la antrenamente şi a intrat în conflict cu suporterii care l-au numit "trădător".
Duminică, l-a aşteptat doar un prieten. Deşi n-a mai pus piciorul pe minge de două luni, Pigliacelli e convins că Universitatea Craiova va fi campioana sezonului.
Italianul se va întoarce la antrenamente marţi.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo