Italainul, despre care s-a scris că ar putea să se transfere chiar la marea rivală FCSB, a ales să părăsească România, Conform informațiilor Sport.ro, el va merge în Portugalia. Echipa aleasă de Piscitelli este CD National, formație nou promovată în prima ligă din Portugalia.
Piscitelli s-ar fi înțeles deja cu echipa și ar fi semnat chiar și noul contract.

Piscitelli, despre perioada petrecută la Dinamo

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
”A fost greu să rup contractul. A fost prima oară în cariera mea când n-am fost plătit. Am trimis o adresă în octombrie, dar așa a fost mereu cu mine și cu alți jucători. Românii au altă modalitate de a gestiona astfel de situații. Eu am făcut o alegere de business. În viață nu trebuie să faci numai ce simți, ci trebuie să urmărești ce e cel mai bine pentru tine. Dar nu e vorba numai de bani, e vorba de situația generală, nu știam ce se va întâmpla cu clubul, mai ales că în fiecare zi apare câte ceva nou. E incredibil! Am ajuns într-un punct în care mi-am zis că e destul”, a declarat Piscitelii într-un interviu acordat Sport.ro.
”Nu mă așteptam să-mi facă o nouă ofertă după ce le-am spus că vreau să plec. Dar am făcut și eu o contraofertă și aștept să văd ce se va întâmpla. Acum vreau să-mi văd familia pentru că nu i-am mai văzut de șase luni. M-aș întoarce la Dinamo, am și prieteni aici. Fabbrini și Montini au încercat în fiecare zi să mă convingă să rămân dar decizia o iau în baza a ce considerăm eu și familia mea”, a adăugat el.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20