Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pițurcă, reacție dură după ce Craiova n-a putut să o bată pe Chindia, deși a jucat cu un om în plus

Cristian Mihală

Actualizat 09/11/2019 la 20:09 GMT+2

Victor Pițurcă (63 de ani) și-a găsit cu greu cuvintele după meciul celor de la Universitatea Craiova împotriva Chindiei Târgoviște, scor 1-1. Antrenorul oltenilor nu a fost mulțumit de prestația elevilor săi.

Pițurcă

Credit imagine: Eurosport

Cu un moral bun după victoria răsunătoare în fața lui Dinamo, scor 4-1, jucătorii lui Pițurcă nu au reușit să plece cu trei puncte de la Ploiești (oraș în care Chindia joacă meciurile de pe teren propriu), lucru care l-a deranjat pe fostul selecționer, ținând cont că oltenii au jucat cu un om în plus mai bine de o repriză.
"Dacă nu am reușit să marcăm la începutul jocului, când ne-am creat ocazii de gol, așa se întâmplă. Trebuie să fim mulțumiți și cu acest meci nul. Dacă nu egalam repede din acea fază fixă puteam să și pierdem meciul. Sunt supărat pentru tot ceea ce s-a întâmplat pe teren. E inadmisibil să joci cu om în plus și să nu-ți creezi ocazii clare de a înscrie. Nu mai contează.
Antrenamente se fac, dacă nu ești concentrat poți să ratezi, cum au mai ratat și alți jucători. Le-am și spus jucătorilor că e o echipă care muncește foarte mult în teren. S-a văzut atâta timp cât au jucat cu un om în minus", a spus Pițurcă, la finalul partidei, la Digi Sport.
Oltenii au ratat șansa de a urca, temporar, pe primul loc în Liga 1, la egalitate cu CFR Cluj, care va juca duminică, de la ora 19:00, pe terenul lui Dinamo. Pentru Craiova urmează duelul cu Hermannstadt.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo