Pablo Cortcero n-a plătit vreun euro de când a ajuns în Consiliul de Administrație al lui Dinamo, iar suporterii-acționari s-au săturat. Ultima promisiune a ibericului către jucători a fost că va vira în conturile clubului 1,5 milioane de euro până miercuri (9 decembrie).
Așa cum se așteptau fanii dinamoviști, Cortacero și-a încălcat încă o dată promisiunea. Iar aceasta pare să fi fost picătura care a umplut complet paharul în "Ștefan cel Mare".
Fanii implicați în programul DDB nu vor mai aștepta vreo promisiune din partea lui Cortacero și vor demara un plan de salvare de la faliment.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Suporterii din Peluza Cătălin Hîldan au emis un comunicat în care explică pașii care vor trebui urmați în următoarea perioadă. Fanii dinamoviști au asigurat că jucătorii au înțeles situația actuală de la club și nu vor depune memorii la FIFA pentru faptul că nu și-au primit salariile în ultimele luni.
De notat că fotbaliștii lui Jerry Gane au primit ieri o nouă primă din partea suporterilor, în valoare de 70.000 de euro, după victoria cu FC Argeș.

Planul de salvare pregătit de suporterii lui Dinamo

"Ultima promisiune a lui Cortacero a expirat. Intră în scenă ProgramDDB!
În urmă cu câteva zile, patronul spaniol le-a trimis mesaje jucătorilor pe whatsapp, spunându-le că miercuri intră banii. 1,5 milioane euro. Miercuri, adică azi. «Dacă nici acum nu vă trimit banii, să nu mă mai credeți niciodată. Este ultima mea promisiune». Avem de-a face cu o dublă promisiune. Prima e legată de bani și tocmai a expirat. A doua însă, sună foarte interesant:
«Este ultima mea promisiune». Asta e ușor de îndeplinit. Mai ales că e gratis. Este al 9-lea mesaj primit de jucători în ultimele două luni. Toate cu subiectul «Proxima semana».
Dacă acesta este ultimul mesaj, ultima promisiune, tot e un câștig.Ține-te de cuvânt, domnule Cortacero! Ai promis! Jucătorii nu merită să fie luați peste picior la nesfârșit! Ce spun jucătorii: «De la patron am primit numai mesaje cu vorbe goale. De la suporteri am primit toți banii din biletele virtuale. E o mare diferență». Timpul lui Pablo Cortacero s-a încheiat!
Iată care este planul nostru:
Membrii DDB sunt invitați să voteze pe Platforma www.programddb.ro în legătură cu PLANUL DE SALVARE pe care îl explicăm mai jos. (sesiunea de vot va începe mâine dimineață). Veți fi întrebați dacă sunteți de acord ca banii pe care îi avem în contul DDB și banii care se vor strânge prin vânzarea de bilete să fie folosiți pentru a salva Dinamo de la colapsul financiar.
Pe 25 noiembrie am înaintat o ofertă de împrumut care a fost refuzată de actualul acționar majoritar. Întrucât nu dorim ca banii membrilor sa fie gestionați de actuala conducere executivă, prin Alex Couto, vom face în așa fel încât alegem ca suma împrumutată să fie garantată cu prima tranșă eligibilă din drepturile tv.
Pentru evitarea colapsului este vital ca la sfârșitul lui decembrie să nu avem datorii către jucători. Nu îl ajutăm pe Cortacero prin acest împrumut. Niciun ban nu va ajunge la el sau la staff-ul lui. Este vorba de evitarea falimentului. Apoi ne vom ocupa și de cei ce ne-au adus în pragul falimentului.
Iată pașii urmați până acum și pașii pe care îi vom parcurge de aici înainte:
  • 1. DDB a plătit prime în valoare de 70.000 lei după meciul cu Viitorul.
  • 2. Astăzi s-au plătit alți 70.000 lei ca prime pentru victoria de la Pitești.
  • 3. Jucătorii au fraternitazat cu suporterii.
  • 4. De câteva zile se discută intens cu fiecare jucător în parte despre reducerile salariale.
  • 5. Majoritatea jucătorilor au înțeles că depunerea memoriilor la FIFA ar însemna falimentul clubului și imposibilitatea de a primi banii din contract.
  • 6. Jucătorii au acceptat să căutăm împreună soluții pentru a evita falimentul."
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20