FCSB a reușit să deschidă scorul în minutul 6, prin Istrate, iar meciul părea să meargă într-o direcție bună pentru formația "roș-albastră". Însă lucrurile n-au stat deloc așa. Poli Iași, pregătită de Daniel Pancu, a lovit de 3 ori în 14 minute. Andrei Cristea, cu o "dublă", și Passaglia au întors rezultatul de pe tabelă, declanșând o adevărată "furtună" în tabăra FCSB-ului.
După numai 28 de minute, Toni Petrea a recurs la 4 modificări. Miron, Tănase, Buș și Olaru au intrat în același timp în locul lui Cană, Șut, Istrate și Petre. A 5-a schimbare a fost făcută la pauză, când Popescu l-a înlocuit pe Perianu.
În ciuda schimbărilor efectuate la FCSB, tot Poli Iași a fost cea care a marcat prima în repriza a doua. Veteranul Andrei Cristea a bifat hattrick-ul în minutul 52. FCSB a redus din diferență în minutul 60, prin Florin Tănase - din penalty -, apoi Calcan a stabilit scorul final: 5-2 pentru Iași.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Olaru a fost eliminat în minutul 80 și a completat o seară absolut dezastruoasă pentru FCSB.

Toni Petrea a explicat cele 4 schimbări din minutul 28 al meciului Poli Iași - FCSB 5-2

La finalul confruntării din Moldova, Toni Petrea a explicat cum s-a luat decizia surprinzătoare de a efectua 4 schimbări la aceeași fază, încă din minutul 28:
"Suntem la început, am căutat să găsim formula cea mai bună. Așa am gândit atunci, că putem aduce ceva în plus, dar nu am reușit. Este o perioadă dificilă, trebuie să o luăm de la început. Ce să mai zici? Pe undeva, poate, este explicabil jocul nostru, pentru că nu l-am putut pregăti așa cum trebuie.
Nu ne rămâne decât să strângem rândurile și să o luăm de la capăt. Am înscris primii, a fost ok, după care s-a văzut lipsa jocurilor, ritmul nu a fost cel dorit, iar adversarul a profitat.", a spus Toni Petrea, după înfrângerea cu Poli Iași.
FCSB a înregistrat a doua înfrângere într-un interval de 3 zile, după cea din preliminariile Europa League, cu Slovan Liberec, scor 0-2. După 5 etape, formația "roș-albastră" se află pe locul 3 în Liga 1, la egalitate de puncte (9) cu Poli Iași, adversara de aseară.
Universitatea Craiova este lider, cu 15 puncte, în timp ce CFR - care a remizat cu Chindia Târgoviște (0-0) - se află pe poziția a 2-a, cu 11 puncte.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11