Ultrașii din Ștefan cel Mare și cei de la Piast Gliwice sunt înfrâțiți, astfel că ultimii nu au rămas indiferenți la situația grea prin care trece clubul din București, aflat în imposibilitatea de a obține licența pentru sezonul viitor de Liga 1. Pentru a ajuta, "leșii" au cumpărat o serie de bilete virtuale la partida de FIFA dintre Dinamo și Craiova, un gest cu adevărat frumos.
Nu doar fanii lui Piast Gliwice au vrut să fie alături de Dinamo, ci și un alt polonez. Este vorba de atacantul Kamil Bilinski, care a declarat în repetate rânduri că Dinamo îi va rămâne pentru totdeauna în suflet. Vârful lui Podbeskidzie Bielsko-Biała a achiziționat zeci de tichete virtuale, dorind să ajute cum poate clubul pentru care a evoluat în stagiunea 2014-2015.
https://i.eurosport.com/2020/04/25/2810913.jpg
Romanian Liga I
Final în play-off-ul Ligii 2! Petrolul și Hermannstadt revin în Liga 1, U Cluj și Chiajna, la baraj
IERI LA 15:02

Au fost strânși banii pentru licența lui Dinamo

Asociaţia "Doar Dinamo Bucureşti" a anunţat că a strâns banii necesari pentru obţinerea licenţei pentru următorul sezon. Acţionarul majoritar al lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, încearcă să vândă Dinamo unui fond de investiţii din Spania.
Asociaţia "Doar Dinamo Bucureşti" a anunţat pe pagina oficială "Peluza Cătălin Hîldan" că sunt aproape de a salva formaţia preferată. "Pregătim alături de sponsorul tehnic tricourile pentru sezonul următor, pe care vor fi trecute numele tuturor celor înscrişi în DDB până la obţinerea licenţei. Pentru luni 27 aprilie, am organizat o partidă de fotbal virtual pe Naţional Arena, în speranţa de a nu rămâne doar cu echipa virtuală Dinamo. Banii strânşi vor completa sumele pentru salvarea fotbalului real. Este nevoie de mobilizarea voastră în cumpărarea de bilete.
Boardul DDB şi-a desemnat specialiştii în domeniul juridic şi financiar, într-o delegaţie condusă de avocatul Sorin Vlădescu pentru a participa la tratativele de preluare a clubului de către o puternică societate din Spania".

E Premier League

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Dinamo - UTA 1-1 | "Câinii" au scos un punct pe final, în ultima repetiție înaintea barajului
13/05/2022 LA 19:31
Romanian Liga I
Mircea Lucescu se întoarce la Dinamo Bucureşti! Anunţul făcut de Il Luce: "Vă promit!"
12/05/2022 LA 08:27