FCSB continuă să își construiască un lot din fotbaliști tineri, de mare perspectivă, care peste câțiva ani să fie transferați pe sume impresionante în Vest. Deocamdată, nu s-a dat vreun tun financiar important, deși s-a vorbit de interes pentru Man, Moruțan sau Olaru. Chiar și așa, oficialii din Berceni au bătut palma cu Botoșani pentru o sumă surpriză pentru Liga 1, pentru aducerea lui Haruț.
Negocierile sunt mai vechi, dar acum s-a ajuns la un acord total, lucru confirmat de conducerea moldavă.Conducerea FCSB era inițial dispusă să ofere 500.000 de euro pentru apărătorul de la Botoșani. În cele din urmă, roș-albaștrii au supralicitat, văzând că oficialii grupării moldave sunt reticenți să renunțe la fotbalist pentru această sumă. Ca atare, s-a ajuns la un acord pentru 600.000 de euro, Botoșani urmând a păstra și un procent dintr-un viitor transfer (se vorbește de 20%).

Denis Haruț, poveste de viață impresionantă

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Marius Croitoru, antrenorul celor de la FC Botoșani, a povestit despre tânărul fotbalist născut la Timișoara: "Eu îl știam de foarte mult timp, de când era junior la Timișoara. Am crezut foarte mult în el. El a avut momente foarte dificile la Timișoara. Se antrena 8 ore pe zi, mânca la caserolă, se schimba la baracă. Sunt lucruri care te pot afecta. N-aș vrea să arunc toată vina în cârca unui club, dar sunt oameni care se pot juca cu soarta unor copii.
El a avut un contract și n-a vrut să-și micșoreze salariul când Timișoara a retrogradat în Liga 2 și a fost trimis să se antreneze singur 8 ore pe zi pentru că avea un contract de muncă de 8 ore. Făcea antrenament 4 ore, apoi pauză, după care revenea și se antrena din nou 4 ore. Nimeni nu poate simți ce a trăit acest copil. Eu cred foarte mult în el. Noi descoperim jucători talentați și îi vindem mai departe", a spus Marius Croitoru la Digi Sport.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11