Mutu, care recent a vorbit despre penalty-ul ratat cu Italia de la Euro 2008, a început fotbalul la FC Argeș, iar după 2 ani petrecuți la prima echipă a piteștenilor a semnat cu Dinamo. Se întâmpla în iarna anului 1998, pe vremea în care mai multe cluburi din România se luptau pentru puștiul talentat de numai 19 ani.
Recent, actualul selecționer al României U21 a povestit o întâmplare mai puțin cunoscută, despre cum putea să ajungă, în cele din urmă la Steaua. Mai mult, fostul atacant a dezvăluit, pentru Pro X, că pe lista echipelor interesate se afla și Rapid, astfel încât se afla în vizorul tuturor celor 3 giganți din Capitală.

Mutu: "Îmi doream să ajung la Steaua"

Fotbal
Mutu: "M-au antrenat Capello și Lippi, dar el m-a impresionat cel mai mult"
15/04/2020 LA 16:17
"În perioada respectivă normal că se vorbea de Steaua și Dinamo, echipele aflate pe val. Îmi doream să ajung la Steaua, așa că am plecat la București să semnez cu ei. Am stat la Hotel Ambasador și am așteptat să fiu chemat. Giovanni Becali (n.r. - impresarul lui Mutu) s-a dus să negocieze.
De fapt, prima oară mi-a spus că sunt la Rapid, apoi, mi-a zis că voi semna cu Steaua, numai că seara mi-a comunicat că sunt la Dinamo. Într-o zi am fost la toate cele 3 echipe din București.", a spus Mutu, pentru Pro X.

Mutu, 22 de goluri pentru Dinamo

Mutu a evoluat timp de un an pentru formația din "Ștefan cel Mare", înainte să plece la Inter Milano, în iarna anului 2000. În 35 de apariții pentru Dinamo, fostul internațional român a înscris 22 de goluri și a contribuit la titlul de campioană obținut de "câinii roșii".
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
IERI LA 13:09
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26