Pe site-ul ofcial al FRF a fost publicat anunțul potrivit căruia un instructor special, trimis din partea FIFA, a venit special în România pentru a-i pregăti pe arbitrii noștri în vederea utilizării noii tehnologii.
"Pe 21 și 22 ianuarie, CCA și FRF organizează cursurile de iarnă pentru arbitrii, arbitrii asistenți și observatorii din Liga 1, la sediul Federației și la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia.
Sesiunea a debutat astăzi la Casa Fotbalului, cu participanții implicați în testări teoretice și video, descoperind tototodată și prezentările testărilor fizice. În premieră, au beneficiat de pregătire teoretică pentru utilizarea VAR, un pas important în procesul coordonat de FRF pentru implementarea acestui sistem. Cursul dedicat a fost susținut de Mike van der Roest, instructor FIFA.", se arată pe site-ul FRF.
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
ACUM O ORĂ

Liga 1 reîncepe pe 31 ianuarie

În luna octombrie a anului trecut, Federația Română de Fotbal a anunțat că, începând cu sezonul 2020/2021, sistemul de arbitraj video (VAR) va fi implementat și la meciurile din campionatul nostru.
Liga 1 se reia pe 31 ianuarie, cu meciul dintre Universitatea Craiova și Poli Iași. După 22 de etape, CFR este lider în clasament, cu 44 de puncte acumulate. Podiumul este completat de Astra (43p) și FCSB (39p), "roș-albaștrii" având însă un meci mai puțin disputat.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Romanian Liga I
Drumul CFR-ului spre grupele Champions League. Misiune mult mai ușoară decât în alți ani
16/05/2022 LA 05:08
Romanian Liga I
CFR, transferuri stelare, după ce a ieșit campioană! 4 "Lacina Traore", ca și rezolvați
16/05/2022 LA 04:41