„Vă dați seama că noi suntem în poziția în care vrem să jucăm. Suntem convinși că putem urca în clasament și cred că asta o poate spune orice om de fotbal dacă este sincer. Din păcate, nu avem niciun argument care să ne facă să credem că putem relua campionatul. Văd că se înaintează date, e normal, e logic. Însă, vă spun că în proporție de 90% Starea de Urgență se va prelungi până la jumătatea lui iunie. Așteptăm și noi să vedem ce vor decide cei de la FRF, LPF, care au puterea asta, dar sincer nu văd cum se va relua totul", a declarat Gherghe pentru Gazeta Sporturilor.

”Cine își asumă dacă se vor infecta jucători?”

„Haideți să vă dau un scenariu. Reluăm antrenamentele, ajungem la meciuri și apar 2-3 jucători infectați. Cine își asumă chestia asta? Cine trage vina asupra sa? Și n-o spun pentru că suntem pe ultimul loc, nouă nu ne e teamă să jucăm fotbal. Noi, la ora actuală suntem revelația lui 2020. Sunt convins că am fi putut termina pe locurile 8-10. Așa am fi echilibrat și balanța financiară pentru că noi am făcut eforturi mari să putem ajunge în postura de a nu avea teama retrogradării. Dar sunt sub 10% șanse să se joace. Nimeni nu-și va asuma îmbolnăvirea unui jucător", a precizat Gherghe.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
„Cel puțin jumătate dintre jucătorii noștri au contracte până la finalul lui iunie, dar sunt convins că vor semna acte adiționale pentru prelungiri. N-am emoții în privința asta""La Voluntari se câștigă bine, nu-s datorii. Însă în privința asta Mihai Teja decide tot, el e punct fix în proiectul nostru și ia decizia pe care o vrea", consideră el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20