Vestea zilei de ieri a fost reprezentată de anunțul oficialilor formației din Berceni: Toni Petrea a refuzat să mai continue, iar Șumudică și-ar fi dat acordul să preia formația roș-albastră. Evident, totul trebuie privit cu un semn de întrebare până la oficializare, însă ProSport susține că antrenorul a vorbit cu cei din boardul FCSB despre revenirea lui Budescu în Liga 1.
De altfel, înainte să vină Șumi, cele două părți au discutat despre o revenire a celui poreclit "Sărmăluță" la FCSB. Roș-albaștrii și l-au dorit pe Budescu încă din iarna care a trecut, pentru a-i ajuta să ia titlul, dar cluburile nu s-au înțeles la bani. S-a speculat atunci că mijlocașul ofensiv se înțelese cu FCSB asupra contractului, însă Astra a avut pretenții aberante.
"De ce să nu mă întorc la FCSB? Eu m-am simţit foarte bine acolo şi am văzut că s-a scris şi prin ziare de acest transfer. Acum privesc altfel lucrurile pe care le fac, după ce înaintezi în vârstă trebuie să te mai şi schimbi. Chiar dacă eu sunt tot un tânăr cu speranţe", a spus Budescu în iarnă.
Romanian Liga I
Ancelotti: "Așa arăta topul meu 5 la Balonul de Aur, dacă aș fi votat"
IERI LA 05:54
În cele din urmă, Budescu a ajuns la Damac FC, însă îi expiră contractul cu arabii în această vară, iar perspectiva colaborării cu tehnicianul sub comanda căruia a dat cel mai bun randament îl încântă.

Budescu, pentru a doua oară la FCSB?

Budescu a fost vândut prima oară de giurgiuveni în 2016, când formația chineză DL Yifan a plătit 1,5 milioane de euro pentru internaționalul român. Mijlocașul ofensiv a revenit la Astra după numai 6 luni, sub formă de împrumut, iar în iarna anului 2017 a fost recuperat definitiv de echipa din Liga 1, fără să plătească vreun ban. "Sărmăluță" a revenit la Astra în vara anului 2019, tot gratuit, iar oficialii giurgiuveni sperau să îl cedeze la FCSB în schimbul sumei de 900.000 de euro. Nu s-a întâmplat așa, Budescu a ajuns în zona Golfului gratis, dar acum e gata de o nouă aventură în prima ligă din România. Pentru FCSB, Budescu a mai jucat în perioada 2017-2018, marcând 9 goluri în 27 de partide.
Achiziția ar fi una importantă, în contextul în care plecarea lui Man a lăsat un gol imens în ofensiva trupei din Berceni. Experiența și calitatea fotbalistului pot face diferența într-un campionat în care CFR defilează nu pentru că ar presta un joc excepțional, ci pentru că adversarele sunt de o calitate îndoielnică.
Romanian Liga I
Haos la CFR! Alibec s-ar fi săturat de Dan Petrescu și a plecat de pe bancă în timpul meciului
30/11/2021 LA 05:39
Romanian Liga I
România a ajuns la periferia Europei! Petrescu: "Naţionala nu a făcut nimic, echipele de cluburi 0"
26/11/2021 LA 09:19