În urma deciziei FRF, clujenii nu pot realiza transferuri în această perioadă de mercato. O decizie injustă, în opinia oficialilor campioanei.
Vom face apel la TAS și vom câștiga 100%. Vom cere în primă fază suspendarea de urgență a deciziei FRF. Noi am fost deja sancționați de UEFA pentru fair-play-ul financiar, am fost amendați cu 200.000 de euro și nu puteam să punem pe lista UEFA decat 21 de jucători, în loc de 23. Nu poate FRF să vină acum să ne dea o altă sancțiune. Nu putem fi sancționați de două ori pentru același motiv! Asta este situația în România. Nu poți să faci un împrumut mai mare de 10 milioane de lei și să aduci un aport de capital mai mare de 15 milioane. Cum să faci performanță în Europa cu banii ăștia, mai ales că noi venim din insolvență?!”, a declarat Marian Copilu pentru Gazeta Sporturilor.
Romanian Liga I
Informații de ultimă oră despre ce se întâmplă cu Alibec după ce a fost exclus din lotul CFR-ului
ACUM 21 ORE
În ciuda faptului că au interzis la transferuri, CFR Cluj a revenit pe primul loc în Liga 1, după ce și clubul Astra Giurgiu a fost sancționat prin penalizarea cu trei puncte în clasament.
Romanian Liga I
Încă un conflict la CFR! 2 fotbaliști s-au luat la bătaie la antrenament! Ce decizie a luat Petrescu
IERI LA 12:17
Romanian Liga I
Dan Petrescu l-a exclus din lot pe Alibec după meciul cu Clinceni! Prima reacție a clubului
IERI LA 15:33