UPDATE // Dinamo a anunțat oficial că Gigi Mulțescu a semnat un contract valabil până la finalul sezonului:
"Noul antrenor principal al echipei Dinamo București este Gheorghe Mulțescu, a anunțat directorul general interimar al clubului, Constantin Eftimescu.
Un nume de legendă în istoria clubului nostru, un profesionist incontestabil și un campion al fotbalului dinamovist, Gheorghe Mulțescu a semnat un contract până la finalul sezonului competițional 2020-2021 și a preluat echipa în această după-amiază, la ora 17:00, în cantonamentul de la Săftica", se arată în comunicatul oficial emis de Dinamo.
Romanian Liga I
Super Liga Europei | Reacția fermă a lui Răzvan Burleanu după anunțul înființării noii competiții
ACUM 2 ORE
Știrea inițială
Mulțescu va conduce în această după amiază primul antrenament al echipei, la baza de la Săftica.
"La ora 16:00 la Săftica, Gigi Mulțescu va relua antrenamentele de acolo de unde le lăsase în septembrie anul trecut.", a fost mesajul transmis de PCH.
„Aștept să văd ce se va întâmpla. Dacă sunt pregătit? Mereu sunt pregătit și dispus să ajut Dinamo. Acum trebuie să rezolv probleme legate de echipa cu care să lucrez, îmi caut staff și aștept să văd decizia finală. Înțeleg că sunt mai mulți antrenori pe lista celor doriți”, a declarat Mulțescu pentru ProSport.

Jerry Gane a demisionat de la Dinamo

FC Argeș a câștigat meciul din Ștefan cel Mare contra lui Dinamo, la finalul căruia antrenorul dinamoviștilor și-a anunțat demisia.
"Foarte greu de digerat. I-am anunțat și pe băieți, a fost ultimul meci. Eu mă opresc aici, le-am mulțumit pentru toate momentele bune pe care le-am avut împreună. E nevoie de o schimbare. N-am ce să le reproșez la meciul de azi. Am încercat în permanență, am dominat mult Argeșul, dar ne-a lipsit golul doi. În acest moment erau mai importante punctele. A fost ultimul meci pentru mine.
Am luat decizia imediat după meci, le-am spus băieților în vestiar. Dacă am fi câștigat, da, aș fi rămas. Era un moment important pentru noi, dar cred că e nevoie de o schimbare. Eu am făcut tot ce am putut, dar, în ultimul timp, rezultatele ne-au lipsit.
Suporterii au dreptate atunci când echipa nu merge. Tot ei m-au rugat în iarnă să rămân. Acum știu că au fost supărați. Încă n-am vorbit cu cei din DDB, dar voi vorbi", a declarat Jerry Gane la finalul meciului pierdut cu FC Argeș.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin vrea să fie "salvatorul" lui Dinamo: "O să dau totul, dar avem o grămadă de probleme!"
17/04/2021 LA 05:45
Romanian Liga I
Dinamo a reușit un egal la Astra, dar ”câinii” ar putea ajunge pe ultimul loc la sfârșitul etapei!
16/04/2021 LA 19:33