Viitorul s-a mișcat foarte repede și a 2-a zi după despărțirea de Ruben de la Barrera formația dobrogeană l-a anunțat pe Mircea Rednic ca antrenor al echipei. În cursul zilei de astăzi, "Puriul" a oferit și primele reacții despre colaborarea cu clubul patronat de Gică Hagi, spunând că a acceptat imediat oferta și a menționat că stabilitatea financiară de la Viitorul a contat foarte mult în alegerea sa.
"Sunt bucuros că am semnat cu Viitorul. Discuțiile au durat foarte puțin. Când m-a sunat Gică, am spus imediat da, ținând cont și de condițiile foarte bune de pregătire de aici, de lot, pentru că Viitorul are jucători de calitate, cu cel puțin un an în Liga 1, de ambițiile care sunt aici. Un alt motiv a fost și stabilitatea financiară.", a declarat Rednic pentru fcviitorul.ro.

Mircea Rednic: "Obiectivul cel mai important este calificarea în play-off"

Romanian Liga I
Gică Hagi revine pe banca tehnică a unei echipe din România! Unde va antrena
07/06/2021 LA 11:09
Rednic nu s-a ferit să spună deschis că are ca obiectiv accederea în play-off: "Timpul este foarte scurt și cel mai mult mă preocupă să îi cunosc cât mai repede pe jucători pentru a obține maximum de puncte în aceste patru etape care au mai rămas din acest an. Obiectivul cel mai important este calificarea în play-off, pentru că Viitorul nu a reușit acest lucru sezonul trecut, deși, așa cum am afirmat și când eram la Iași, era o formație care merita acest lucru."
Antrenorul de 58 de ani a adăugat că va fi exigent cu elevii săi, mai ales cu cei pe care deja îi cunoaște de la Dinamo, respectiv Poli Iași: "Mă voi reîntâlni aici și cu Matei și Dussaut pe care i-am pregătit la Dinamo, respectiv cu Luckassen pe care l-am avut la Iași, și ei mă cunosc. Sunt exigent și se pot exprima mult mai bine decât au făcut-o în acest început de campionat."
Hagi a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Rednic, spunând că l-a ales pentru experiența sa foarte mare și pentru mentalitatea sa de câștigător: "Un antrenor cu multă experiență, un câștigător pentru că a obținut multe trofee importante atât ca jucător cât și apoi ca antrenor. Este unul dintre cei mai buni antrenori români și aveam nevoie de experiența lui."
Mircea Rednic nu este singura noutate de la Viitorul. Ionel Dănciulescu este foarte aproape de a se alătura proiectului de la malul mării, unde ar urma să ocupe funcția de team manager.
Romanian Liga I
Viitorul - Dinamo 1-2 | "Câinii" iau o gură mare de oxigen în lupta pentru evitarea retrogradării
02/05/2021 LA 17:29
Romanian Liga I
Hagi a reușit o nouă lovitură. Suma pentru care Alex Mățan merge în MLS
27/02/2021 LA 09:25