”CFR Cluj, campioana României. Îmi pare nespus de rău că v-am dezamăgit încă un an. Îmi cer scuze că n-am putut face mai mult să-mi ajut echipa. Ce-i drept, am avut și ghinion sezonul acesta cu accidentările multe și punctele pierdute.
Îmi cer scuzele și în numele echipei că n-am putut face mai mult. Știu că sunteți supărați pe noi, dar am dat tot ce am putut. Eu chiar îmi doream foarte mult acest titlu. Nu mai știu ce să zic, sunt foarte supărat”, a afirmat Moruțan, conform DigiSport.

#ETalks Lucian Goian știe care sunt secretele celui de-al 4-lea titlu consecutiv cucerit de CFR Cluj

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09

CFR CLUJ ESTE PENTRU AL PATRULEA AN LA RÂND CAMPIOANA ROMÂNIEI

CFR Cluj a învins la FC Botoșani cu 1-0 grație autogolului lui Țigănașu asigurându-și astfel al patrulea titlu consecutiv în Liga 1.
Clujenii au controlat de la un capăt la altul partida. Elevii lui Edi Iordănescu au oferit un ritm alert, cu pase scurte, din prima, care să destabilizeze apărarea adversă.
Efectul dorit nu a venit însă în prima repriză atunci când gazdele au reușit să închidă, în mare parte, culoarele către poarta lui Pap, însă la cornerul din minutul 54 executat excelent de Deac nu au mai avut ce face.
Mingea a fost reluată cu capul de Burcă, însă traiectoria balonului a fost deviată decisiv de Țigănașu, păcălindu-l astfel pe Pap. Clujenii au fost în control și în restul partidei și au reușit astfel să cucerească al patrulea titlu consecutiv și al șaptelea din istoria clubului.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20