"Ar fi bine pentru naţionala României să îl avem pe Billel, dar nu e problema mea. Cred că altcineva trebuia să facă mai demult această mişcare. Şi mai sunt jucători în România foarte buni, care ar putea să joace pentru naţionala României. Iar la CFR avem câţiva jucători străini care şi-ar dori să joace la naţionala României", a declarat Petrescu, la Telekom Sport, joi seara, după meciul cu Lazio, scor 0-1, în penultima rundă din grupa E a Europa League.
Declarația lui Petrescu a venit la câteva ore după ce Mirel Rădoi a anunțat că va avea o discuție cu Federația Română de Fotbal în privința naturalizării a doi fotbaliști din campionatul intern - Billel Omrani și Dumitru Cardoso.
"În momentul de faţă sunt doi jucători străini care i-aş putea identifica în momentul de faţă ca jucători care ar putea fi naturalizaţi, Omrani şi Cardoso. Sunt jucătorii care mie îmi plac şi o să avem o discuţie la nivel de Federaţie. Nu avem cum să facem procedurile până la meciul cu Islanda", a spus Rădoi, la Telekom Sport.
Romanian Liga I
CFR Cluj, prima victorie după revenirea lui Petrescu! O fază fixă a decis derby-ul cu CSU Craiova
ACUM O ORĂ
Billel Omrani are dublă cetăţenie, algeriană şi franceză. Dumitru Cardoso are tată român şi mamă braziliană. El s-a născut în Suedia şi a jucat pentru reprezentativele de juniori ale Italiei.
Romanian Liga I
E deja Dan Petrescu la "cuțite" cu oficialii CFR-ului? "Nu știu cine e, nu l-am adus eu"
ACUM 12 ORE
Romanian Liga I
Lovitură pentru Dan Petrescu! Un jucător important de la CFR Cluj, OUT de la meciul cu Craiova
IERI LA 10:35