Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Prima reacție a lui Petrescu după ce Rădoi a anunțat că îl vrea pe Omrani la națională

Vlad Dumitrescu

Actualizat 29/11/2019 la 09:49 GMT+2

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a salutat ideea noului selecționer Mirel Rădoi de a-l naturaliza pe atacantul francez Billel Omrani, legitimat la campioana României, spunând că această inițiativă ar fi trebuit să aibă loc chiar mai devreme.

Dan Petrescu, tehnicianul lui CFR Cluj

Credit imagine: Eurosport

"Ar fi bine pentru naţionala României să îl avem pe Billel, dar nu e problema mea. Cred că altcineva trebuia să facă mai demult această mişcare. Şi mai sunt jucători în România foarte buni, care ar putea să joace pentru naţionala României. Iar la CFR avem câţiva jucători străini care şi-ar dori să joace la naţionala României", a declarat Petrescu, la Telekom Sport, joi seara, după meciul cu Lazio, scor 0-1, în penultima rundă din grupa E a Europa League.
Declarația lui Petrescu a venit la câteva ore după ce Mirel Rădoi a anunțat că va avea o discuție cu Federația Română de Fotbal în privința naturalizării a doi fotbaliști din campionatul intern - Billel Omrani și Dumitru Cardoso.
"În momentul de faţă sunt doi jucători străini care i-aş putea identifica în momentul de faţă ca jucători care ar putea fi naturalizaţi, Omrani şi Cardoso. Sunt jucătorii care mie îmi plac şi o să avem o discuţie la nivel de Federaţie. Nu avem cum să facem procedurile până la meciul cu Islanda", a spus Rădoi, la Telekom Sport.
Billel Omrani are dublă cetăţenie, algeriană şi franceză. Dumitru Cardoso are tată român şi mamă braziliană. El s-a născut în Suedia şi a jucat pentru reprezentativele de juniori ale Italiei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo