"Intrăm în pâine direct. Am intrat deja, am fost la Săftica, mi-au făcut testul. E un ritm care trebuie foarte bine cântărit pentru că este şi oboseală fizică, o să intervină şi oboseala mentală. Dacă Dinamo a apelat la mine într-un moment greu, nu puteam să refuz. Eu am avut atâtea satisfacţii la Dinamo şi am zis să dau încă o dată un tribut.
Vă garantez că este ultima dată când sunt SMURD-ul. Nu cred că o să mai am nervi. Acum încă mai am şi caut să mă încarc de energie pozitivă. Sigur că m-a durut când am văzut cum pierde şi cum se afundă în zonele mlăştinoase. E normal că am suferit pentru Dinamo. Să văd că echipa unde am avut cele mai mari satisfacţii se duce în jos nu a fost deloc uşor.
Mihalcea nu va rămâne în echipa noastră. Sigur că o să-l sun şi să-l întreb câteva lucruri pe care eu nu le ştiu. Atunci e bine să ne sfătuim", a declarat Mulțescu, conform AntenaSport.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Adrian Mihalcea, demis de la Dinamo

Gheorghe Mulțescu (68 de ani) este noul antrenor principal al lui Dinamo. El a semnat un contract valabil până la sfârșitul sezonului.
”Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial încheierea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu antrenorul principal Adrian Mihalcea.
Numit în urmă cu patru luni la conducerea tehnică dinamoviștilor, în locul lui Dusan Uhrin, după două înfrângeri consecutive în play-out-ul acestei ediții de campionat, 0-1 pe teren propriu cu Academica Clinceni și 0-1 în deplasare cu Politehnica Iași, Adrian Mihalcea nu a reușit, din păcate pentru tot ce înseamnă Dinamo, rezultatele așteptate de suflarea alb-roșie, atât în Liga 1, cât și în semifinalele Cupei României”, a anunțat Dinamo într-un comunicat.
https://i.eurosport.com/2020/07/14/2849881.jpg
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11