La numai o zi după ce a preluat clubul de la Negoiță, Pablo Cartacero și-a "pus în cap" suporterii echipei. După ce e aproape sigur că Gigi Mulțescu nu va mai continua pe banca "câinilor", astăzi a fost înlăturat de la echipă și directorul sportiv, Ionel Dănciulescu.
https://i.eurosport.com/2020/01/10/2749954.jpg

Suporterii sunt deja nemulțumiți de noii acționari

Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
26/05/2022 LA 04:52
Decizia înlăturării lui Dănciulescu de la Dinamo i-a înfuriat foarte tare pe suporterii "alb-roșiilor", care au invadat rețele de socializare cu mesaje prin care își manifestă nemulțumirea.
Dănciulescu era unul din dintre puținii oameni de la Dinamo care era pe placul fanilor, iar plecarea acestuia nu este văzută cu ochi buni de susținătorii echipei. În opinia celor mai mulți dintre suporteri, nu Dănciulescu trebuia îndepărtat, ci Bogdan Bălănescu sau Marius Iorga, oameni care nu au ce să caute în organigrama clubului.
Ionel Dănciulescu a fost un idol în "Ștefan cel Mare", iar după ce s-a retras din activitate a rămas în cadrul clubului chiar și în cele mai vitrege condiții. În foarte multe rânduri, "Danciu" și-a arătat atașamentul față de club, iar suporterii nu uită acest lucru.
După ce echipa a ajuns în pragul falimentului, Dănciulescu și-a scos la licitație toate trofeele obținute în carieră, iar banii i-a donat proiectului "DDB", prin care fanii au devenit acționari și au contribuit la evitarea falimentului.
În condițiile date, noii acționari nu vor avea deloc o viață ușoară la Dinamo, știut fiind cuvântul greu de spus pe care îl au suporterii, mai ales că aceștia dețin și un pachet de acțiuni.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10