„Era de așteptat să se ia această decizie. Trebuie să intrăm în normalitatea. Preparatorul fizic are situația la zi, cu ce poate face acum, dar trebuie să vadă de poate face după 15 mai. Nimeni nu poate spune acum de cât au nevoie jucătorii pentru a reintra în forma fizică. Trebuie să faci teste atunci pentru a vedea cât durează. Ce se știe e că trebuie ca până pe 20 iulie să se închidă sezonul pentru a anunța la UEFA care sunt echipele care merg în cupele europene” - Marcel Popescu, președinte Craiova.
„Primul lucru ar fi să-l pup (n.r. pe Klaus Iohannis) A doua chestiune e că eu am spus de acum o lună de zile că 15 mai poate fi un moment bun pentru începerea cantonamentelor, în condiții de maximă atenție și maximă protecție.Fotbalul trebuie să înceapă, pentru că fotbalul e un fenomen care dă tonul la normalitate. E clar că la finalul lunii mai putem începe competiția. Vom juca fără spectatori, dar cred că suporterii ar putea fi ținuți la distanță, s-ar putea juca măcar cu 1.000 de spectatori în tribune. Totuși, e bine că o să se joace competiția și că vom putea să luăm banii de la drepturile TV.Mi-am găsit toți jucătorii. Deocamdată, singura problemă e la doi argentinieni, care nu pot veni în România. Încă nu am găsit un aeroport în care să nu fie nevoiți să stea în carantină. În rest, toți ceilalți fotbaliști vor fi aici și vor începe antrenamentele”, a declarat Valeriu Iftime, președintele FC Botoșani.
Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut o conferință de presă marți după-amiază în care a vorbit despre relaxarea măsurilor de urgență din România începând cu a doua parte a lunii mai.
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
IERI LA 09:58
În Olanda și Franța, Guvernele au decis să nu mai aibă loc niciun eveniment sportiv până în luna septembrie. În România nu s-a luat momentan o decizie finală, însă președintele Iohannis a dezvăluit că se poate evita situația din Eredivisie și Ligue 1, campionate care nu vor mai relua sezonul.
Competițiile sportive, dacă se vor relua, există o probabilitate mare să se reia fără spectatori. Lucrurile nu vor intra, din păcate, în normalitate | Klaus Iohannis

Relaxarea stării de urgență din România

Președintele Klaus Iohannis a vorbit și despre ce va urma după 15 mai, când va începe relaxarea măsurilor stării de urgență
Am menționat că după 15 mai anumite restricții vor fi reduse, dar trebuie să fim foarte atenți. Nu am atins maximul și o relaxare prematură ar putea să distrugă toate rezultatele avute până acum. Faptul că din 15 mai vor relaxa anumite măsuri nu înseamnă că revenim la viața normală de dinainte de epidemie. Nu înseamnă o revenire bruscă la normalitate! În realitate, experții spun că nu se știe când vom ajunge acolo. Ne vom putea întâlni maximum câte 3, nu vom putea, o bună perioadă, să ieșim la restaurant sau la mall. Nu vom putea părăsi nici localitatea, decât cu un motiv serios. La ușa instituțiilor va fi cineva care ne va măsura temepratura, să nu fim bolnavi
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Drumul CFR-ului spre grupele Champions League. Misiune mult mai ușoară decât în alți ani
16/05/2022 LA 05:08
Romanian Liga I
CFR, transferuri stelare, după ce a ieșit campioană! 4 "Lacina Traore", ca și rezolvați
16/05/2022 LA 04:41