Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Primul caz de coronavirus în Liga 1? Un jucător e suspect că e infectat: "E în izolare la stadion"

Sebastian Ujica

Publicat 15/05/2020 la 22:19 GMT+3

Fundașul celor de la FC Voluntari, Ricardinho, este suspect de infecție cu COVID-19.

Vladut Morar (S), de la FC Voluntari, suteaza in timpul meciului de fotbal contra echipei AFC Hermannstadt, din etapa a II-a a play-out-ului Ligii 1, disputat pe stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, luni, 9 martie 2020

Credit imagine: Eurosport

Planurile de revenire la antrenamente ale celor de la FC Voluntari au fost date peste cap după ce Ricardinho a devenit suspect de infecție cu coronavirus.
Fundașului de 26 de ani i-au fost depistate valori anormale la testul pentru anticorpi, urmând să facă testul pentru COVID-19 pentru a afla dacă are infecția.
Ricardinho se întorsese joi în România din țara sa natală, Portugalia. Directorul sportiv al celor de la FC Voluntari, Florin Cernat, a dezvăluit ce s-a întâmplat într-o declarație pentru Telekom Sport.
S-au făcut nişte teste şi este acel test pentru anticorpi. La acel test el a ieşit. Le el au ieşit foarte slabe, dar e ceva acolo. Poti fi aceşti anticorpi sau pot fi alţi anticorpi asociaţi. Noi încă nu ştim. Tocmai de aceea l-am băgat la izolare la stadion, e totul ok, el nu are absolut niciun simptom. Nu a făcut febră, adică acele simptome pe care le are un bolnav de coronavirus. Să vedem testul final, pentru că până la urmă acel test va decide exact. Părerea mea e că nu are absolut nimic

"Este inevitabil"

Impresarul Bogdan Apostu a vorbit la Telekom Sport despre situația de la Voluntari și ce urmează să se întâmple dacă testul pentru COVID-19 va fi pozitiv.
E adevărat, la acest prim test el a ieşit pozitiv. Dar probabilitatea este de 40% la acest prim test. Se aşteaptă al doilea test pentru a se confirma cu o probabilitate mai mare. Probabil că mâine vom avea rezultatul final. Ei au făcut testele separat, nu au interacţionat unii cu alţii. E izolat oricum, nu s-a întâlnit cu nimeni, pentru că abia a venit din Portugalia. FC Voluntari nu a intrat încă în cantonament, deci iată că se respectă aceste protocoale. La fel cum fac şi alte cluburi din prima ligă din ce ştiu eu. Probabil ne vom mai lovi de astfel de cazuri pe parcursul sezonului, pentru că mi se pare inevitabil
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo