"Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că s-a despărțit de fundașul lateral Ivan Martic. Îi mulțumim lui Ivan pentru modul în care s-a dăruit și a apărat blazonul Științei în toți acești ani și îi dorim mult succes în continuare!", au scris oltenii, pe pagina de Facebook.
Ivan Martic a sosit la Craiova în vara anului 2017 liber de contract, după despărțirea de HNK Rijeka, din Croația. Fundașul elvețian a pus umărul la cucerirea Cupei României din 2018 și a bifat, per total, 74 de apariții în tricoul Craiovei.
Martic le-a transmis un mesaj de mulțumire oficialilor și suporterilor olteni, în care a amintit toate momentele minunate petrecute alături de Craiova. Fundașul a recunoscut că primul an petrecut pe "Oblemenco" a fost cel mai frumos, pentru că a câștigat Cupa României și a adus bucurie printre fanii Craiovei.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Martic: "Să-mi păstrați o medalie de campion"

În același timp, Martic a dezvăluit că a plecat de la Craiova pentru a începe o nouă aventură și a negat știrile din ultima vreme, potrivit cărora ar putea ajunge la CFR Cluj. La final, fundașul le-a urat colegilor săi să câștige campionatul și să-i păstreze și lui o medalie de campion.
"Vreau să le mulțumesc în mod special domnului Mihai Rotaru și antrenorului Devis Mangia pentru că m-au convins să vin la Craiova și antrenorilor Corneliu Papură și Victor Pițurcă. A fost provocarea perfectă după aventura mea în Croația.
Primul meu an în Craiova a fost unul superb, reușind să câștigăm Cupa României și să văd atât de mulți oameni în stradă sărbătorind cu noi. Dintre toți anii petrecuți aici, favoritul meu rămâne primul pentru că am văzut cu adevărat bucuria în ochii suporterilor și am dat cel mai mare party în centrul Craiovei. Este, de departe, cel mai bine organizat club din România. Sunt mândru că am putut să fac parte din acest proiect în ultimele 3 sezoane competiționale.
Vreau să le mulțumesc tuturor suporterilor Universității Craiova, au fost incredibili. La nicio echipă pentru care am evoluat până acum nu am trăit așa atmosferă cum este cea de la Craiova, realmente suporterii să ne încurajeze în orice colțișor al țării, asta ca să nu mai vorbesc de ce e în tribune la meciurile cu Dinamo sau FCSB. Ca jucător străin nu am trăit niciodată o așa dragoste din partea suporterilor, o dragoste care m-a făcut să mă simt ca acasă.
În ultima perioadă au fost multe povești în mass-media, povești total neadevărate și nu vreau să mai insist pe acest subiect. Singurul motiv pentru care am plecat este acela că mi-am dorit să fac o schimbare în viața mea, fiind aproape și de ultima mea parte a carierei.
Doresc familiei Universității Craiova ca anul acesta sau următorul să ia campionatul, știu că toți vă doriți enorm și a trecut atât de mult timp. Vreau să vă văd pe toți ridicând trofeul și voi rămâne pe viață suporterul vostru.
P.S. Sper să-mi păstrați și mie o medalie de campion și dacă voi avea timp, vin cu siguranță la sărbătoare.", a scris Martic, pe contul de Facebook.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11