FCSB încearcă să își întărească defensiva în zona fundașilor centrali, acolo unde în acest moment are doar două variante, fără a folosi improvizații: Planic și Cristea.
S-a discutat de reprofilarea lui Nedelcu, însă, în cele din urmă, roș-albaștrii au decis să aducă un jucător de acest profil. În baza relațiilor bune cu Botoșaniul, s-au demarat negocierile cu echipa moldavă pentru aducerea lui Miron.
Fundașul este deja la București unde discută termenii viitoarei înțelegeri, lucru confirmat de agentul său.
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
ACUM O ORĂ
"Da, e adevărat, urmează să avem o întâlnire cu FCSB și să stabilim termenii înțelegerii cu Andrei", a declarat Vulturar, impresarul fotbalistului pentru Gazeta Sporturilor.

Iftime a confirmat negocierile cu FCSB

Și Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a confirmat negocierile cu FCSB, dezvăluind că mutarea se va realiza pentru o sumă în jurul valorii de 300.000 de euro.
"Jucătorul a primit două zile de la antrenor să poată să meargă la negocieri. Dacă lucrurile sunt în regulă, se poate transfera la FCSB. Sunt două variante: fie se plătesc 300.000 de euro și pleacă acum, fie mai stă la mine cele 4 etape rămase din sezonul regulat și pleacă apoi la FCSB", a declarat Valeriu Iftime, patronul botoșănenilor.
Andrei Miron va fi primul transfer al iernii pentru FCSB. Sub comanda lui Vintilă a ajuns deja Darius Olaru, dar aducerea acestuia fusese rezolvată încă din perioada anterioară de mercato.
Romanian Liga I
E deja Dan Petrescu la "cuțite" cu oficialii CFR-ului? "Nu știu cine e, nu l-am adus eu"
IERI LA 09:47
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
17/09/2021 LA 13:48