Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Primul transfer al iernii la FCSB! 300.000 de € pentru fotbalistul care va rezolva marea problemă

Cristian Mihală

Publicat 08/01/2020 la 11:43 GMT+2

Andrei Miron este la un pas de FCSB. Roș-albaștrii negociază intens cu Botoșani trecerea fundașului central de 25 de ani la echipa lui Vintilă.

Miron

Credit imagine: Eurosport

FCSB încearcă să își întărească defensiva în zona fundașilor centrali, acolo unde în acest moment are doar două variante, fără a folosi improvizații: Planic și Cristea.
S-a discutat de reprofilarea lui Nedelcu, însă, în cele din urmă, roș-albaștrii au decis să aducă un jucător de acest profil. În baza relațiilor bune cu Botoșaniul, s-au demarat negocierile cu echipa moldavă pentru aducerea lui Miron.
Fundașul este deja la București unde discută termenii viitoarei înțelegeri, lucru confirmat de agentul său.
"Da, e adevărat, urmează să avem o întâlnire cu FCSB și să stabilim termenii înțelegerii cu Andrei", a declarat Vulturar, impresarul fotbalistului pentru Gazeta Sporturilor.

Iftime a confirmat negocierile cu FCSB

Și Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a confirmat negocierile cu FCSB, dezvăluind că mutarea se va realiza pentru o sumă în jurul valorii de 300.000 de euro.
"Jucătorul a primit două zile de la antrenor să poată să meargă la negocieri. Dacă lucrurile sunt în regulă, se poate transfera la FCSB. Sunt două variante: fie se plătesc 300.000 de euro și pleacă acum, fie mai stă la mine cele 4 etape rămase din sezonul regulat și pleacă apoi la FCSB", a declarat Valeriu Iftime, patronul botoșănenilor.
Andrei Miron va fi primul transfer al iernii pentru FCSB. Sub comanda lui Vintilă a ajuns deja Darius Olaru, dar aducerea acestuia fusese rezolvată încă din perioada anterioară de mercato.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo