Vicecampioana ne-a obișnuit în ultimii ani să transfere foarte mulți jucători tineri, în speranța că aceștia vor crește și vor putea fi vânduți în Vest pe sume importante. De altfel, acesta e singurul obiectiv al FCSB, în condițiile în care de performanță nu mai poate fi vorba de ani buni.

Ulrich Meleke a ajuns la Botoșani gratis, astfel că moldovenii nu îi cer mulți bani FCSB-ului

Acum, conducerea roș-albaștrilor l-a țintit pe Meleke, de la Botoșani, fotbalist care a ajuns în iarnă la gruparea moldavă. Agentul jucătorului a confirmat negocierile și, cum pretențiile financiare pentru un jucător adus liber de contract acum câteva luni nu sunt mari, mutarea are șanse mari să se concretizeze.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
"Am înţeles şi eu că FCSB este interesată de Ulrich. Dacă ei vor ajunge la o înţelegere (n.r. cei din conducerea celor două cluburi), ne putem pune la masa negocierilor. Nu mă surprinde interesul pentru Meleke, pentru că e un fotbalist cu un potenţial imens şi are doar 21 de ani. Îi mulţumesc antrenorului Marius Croitoru, cel care l-a dorit pe Ulrich la Botoşani şi care i-a oferit încredere. Rămâne de văzut ce se va întâmpla şi dacă se va ajunge la un acord pentru ca el să se transfere la FCSB" , a spus agentul jucătorului, Alessandro Pezzoli, pentru gsp.ro.
Relațiile dintre FCSB și Botoșani sunt excelente, în ultimii ani vicecampioana transferând de acolo fotbaliști ca Olimpiu Moruţan, Andrei Miron sau Cătălin Golofca.
Mukiele este fundaș central și, în ciuda faptului că nu are o talie impresionantă, compensează cu plasamentul și cu faptul că e exact în intervenții. El a arătat destul de multă maturitate pentru vârsta sa, astfel că există potențial să crească.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11