Problemele continuă la Dinamo, chiar dacă membrii DDB au achitat o parte din salariile restante, cele din octombrie.
Mulți dintre jucătorii străini au părăsit deja clubul iar fotbaliștii români au început să ia și ei măsuri.
Astfel, conform informațiilor Gazetei Sporturilor, jucătorii s-au săturat să joace fără salariu iar trei dintre au anunțat deja clubul că au deschis proces la Federația Română de fotbal. Este vorba de Ricardo Grigore, Florin Bejan și Ionuț Serban.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Grigore a crescut la Dinamo și a jucat în tricoul echipei mari 61 de meciuri, marcând patru goluri, el fiind un membru cheie și în sezonul actual.

PRIMELE SALARII AU FOST PLĂTITE CĂTRE JUCĂTORII TINERI

Fanii din Peluza Cătălin Hîldan susțin în continuare pe Dinamo așa cum pot. De această dată, membrii DDB au cotizat pentru a plăti salariile jucătorilor tineri, cei crescuți la Dinamo. Printre aceștia se află Mihai Eșanu, Marco Ehmann, Ricardo Grigore, Ahmed Bani, Geani Crețu sau Valentin Borcea.
”Răspunsul e foarte simplu. Banii au ajuns unde erau destinați să ajungă înainte ca Șerdean să le schimbe în mod atât de ticălos traiectoria! DDB a achitat imediat salariile restante pe luna Octombrie celor mai tineri dintre componenții lotului. Astfel, DDB a mai pus ceva bani peste suma în valoare de 31.880 RON recuperată și a virat ceea ce Dinamo le datora copiilor crescuți în HAITĂ.
Eșanu, Ehmann, Grigore, Bani, Borcea, Crețu și restul se pot concentra acum, ceva mai liniștiți, pe ceea ce au de făcut, pentru ca Dinamo să reînceapă să câștige meciuri! Contăm pe voi, câinilor!”, au scris fanii dinamoviști.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11