Suporterii lui Dinamo din cadrul DDB au informat că trebuie achitată de urgență o datorie la ANAF pentru baza de antrenamente de la Săftica.

Dinamo, o nouă datorie la ANAF. Anunțul PCH

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
”Am reușit să trecem cu bine peste un sezon de coșmar, însă Dinamo nu este încă salvat! DDB va prezenta în curând planul pentru a merge mai departe. Scopul este acela de a pune Dinamo pe drumul cel bun. Vrem un club care să funcționeze pe principii corecte, avem nevoie de un club sănătos și curat! Suntem obligați să mergem cu datorii și construcție în același timp. E imposibil să îi facem echipă lui Uhrin fără să reparăm nenorociri ale trecutului!”, au scris cei din Peluza Cătălin Hîldan pe Facebook.
”LUNI TREBUIE SĂ VIRĂM RATA ANAF! Suma este mare, de aceea nu o vom dezvălui. Am ales această variantă pentru a nu îi descuraja pe cei mai de moral dintre noi. Este varianta care funcționează, așa am reușit să achităm datorii uriașe, bani pe care toți spuneau că e imposibil să îi adunăm! Știți foarte bine că am reușit, deci aveți încredere!
Dacă vom reuși și de această dată, aceasta este modalitatea, ne facem fiecare partea și suma pe care am strâns-o pentru a rezolva situația o vom dezvălui la final. Acelea sunt momentele în care am realizat cu toții forța pe care o avem, sunt clipele care ne-au făcut mereu să fim mândri de noi!”, au continuat fanii.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20