Pablo Cortacero este hotărât să facă din Dinamo București o echipă de temut, iar pentru asta știe că are nevoie de o și mai mare investiție, un plan pentru ca viitorul clubului pe care tocmai l-a achiziționat să fie asigurat din toate punctele de vedere. Patronul 'câinilor' va deschide o Academie a clubului Dinamo în Statele Unite ale Americii pentru a forma viitori jucători pe care să îi aducă în România.

"Vom deschide o Academie a lui Dinamo în Statele Unite ale Americii. Vom semna contractul săptămâna viitoare. Va fi în Houston, Texa, și vom porni treaba de la anul. Vrem să descoperim tinere talente pentru a face din Dinamo un club și mai mare”, a declarat Pablo Cortacero pentru doardinamo.ro.

Romanian Liga I
Prima veste bună pentru Dinamo! ANAF a fost de acord cu o discuție pentru reeșalonarea datoriei
ACUM 21 ORE

Pablo Cortacero, plan măreț pentru Dinamo

Sursa citată indică faptul că ar fi vorba despre o colaborare pe care ibericii au pus-o la cale cu Houston Dynamo, echipă din Texas care evoluează în MLS. În plus, la Academia de fotbal a lui Houston Dynamo, Bogdan Onuț este antrenor la patru grupe de juniori. Fostul fundaș al lui Dinamo este stabilit în SUA din 2013, iar el ar fi legătura directă dintre Dinamo București și Houston Dynamo.

Noul patron al 'câinilor' a precizat din nou că planul pe care îl are pentru Dinamo este unul de lungă durată, iar rezultatele se vor vedea în viitor: "Noi am venit în România pentru a rămâne mulți ani și chiar dacă va fi să cumpărăm un alt club în Spania în viitor nu vom abandona sau lăsa Dinamo la greu. Noi am venit aici, la Dinamo, pentru a face un club profesionist și pentru a sta foarte mult timp aici. Așa că suporterii să nu-și facă griji că gândul nostru este 100% la Dinamo și la a-i reda strălucirea de altă dată", a mai spus Cortacero.

Romanian Liga I
Contra, exasperat după al 4-lea eșec consecutiv: "E inexplicabil ca jucătorii aduși să clacheze așa"
IERI LA 06:10
Romanian Liga I
Dinamo e în criză profundă! Înfrângere fără drept de apel pe terenul lui Sepsi
IERI LA 21:46