Craiova dorește ca aceste meciuri, care ar avea totuși un caracter amical, să fie transmise în direct de televiziunile care dețin drepturile. Asatfel, partidele ar urma să se joace chiar la orele la care s-ar fi disputat în mod normal meciurile obișnuit, cu aceeași durată. Cei care ar juca ar fi fotbaliștii cluburilor.
Craiovenii consideră că un astfel de gest ar putea fi un semnal că fotbalul nu este complet blocat.
Oltenii au început deja să facă mișcări în acest sens. Clubul a ajuns la un acord cu FC Botoșani iar pe 14 martie David Croitoru de la moldoveni a jucat un meci de FIFA 20 împotriva lui Mihai Roman de la Universitatea Craiova. Roman s-a autotitularizat în meci și a marcat două goluri, în meciul câștigat de Craiova cu 5-3 și transmis la televizor. Cârțu a reacționat imediat: ”Dacă Mihai Roman ar fi la fel de bun și în realitatea, ar juca titular meci de meci”.
Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
IERI LA 20:20
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Botoșani - FC U Craiova 1-1. Echipa lui Mutu a scăpat printre degete victoria
IERI LA 18:22
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32