Dezamăgit de criticile care i-au fost aduse, selecționerul s-a gândit serios să părăsească banca naționalei, după înfrângerea cu Austria. În cele din urmă, după ce a vorbit cu ai săi colaboratori și după ce a văzut că se bucură de un credit nelimitat din partea președintelui Federației, Răzvan Burleanu, fostul închizător a hotărât să își ducă angajamentul la bun sfârșit.
În această perioadă, s-a speculat că oficialii Craiovei l-ar fi ofertat, în contextul în care Bergodi și-a dat demisia. Rădoi a dezmințit această informație, dar a dezvăluit că a avut o ofertă din Liga 1. Deși s-a ferit să dea nume, pentru a evita speculațiile, indiciile duc către o abordare a conducerii CFR-ului.

CFR, interesată de Rădoi?

Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
Dan Petrescu a dat semnalul că e tentat să plece, iar stafful administrativ nu putea rămâne descoperit, în cazul în care "Bursucul", care a avut la rândul său mai multe oferte tentante financiar, se decidea să spună "adio". În plus, exceptând FCSB (unde nu se pune problema unei reveniri) și Craiova, niciun alt club nu are un proiect ambițios, care să îl motiveze pe Rădoi, și probabil nu și-ar fi permis nici salariul cerut de selecționer.
"Oferte sunt. Au fost și când eram la naționala de tineret, sunt și acum când sunt la naționala mare. Sunt și din țară, și din străinătate. Nu e vorba de Universitatea Craiova, altă echipă din Liga 1, dar nu pot să spun mai mult.
Indiferent dacă se bate la titlu sau la retrogradare, din Liga 1 sau Liga 2, dacă o echipă care are un proiect în care voi crede mă ofertează, accept imediat. Pentru că nu vin la o echipă și în două luni să-mi pun amprenta asupra jocului. Nu cred în ideea asta.
Un antrenor care vine și în două luni a adus ceva bun, nu-i un magician, e un antrenor care a speculat niște momente. O formă a jucătorilor din puncte de vedere fizic în urma vechiului antrenor, un declic care urmează după schimbarea unui antrenor, care poate aduce lucruri pozitive, nu înseamnă că el a făcut lucruri senzaționale", a spus Rădoi, la Digi Sport.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
20/05/2022 LA 08:39
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Cum va arăta echipa de start a celor de la CFR Cluj la meciul cu FCSB
20/05/2022 LA 07:03