UTA avea nevoie de un singur punct în meciul de astăzi pentru a-și asigura matematic promovarea în prima ligă, iar elevii lui Laszlo Balint păreau să nu rateze această șansă. Arădenii au controlat meciul autoritar în prima sa parte și au reușit să deschidă scorul în minutul 38 prin tânărul de doar 19 ani, David Miculescu.
Repriza secundă a început în aceeași notă de dominare a gazdelor, dar relaxarea prematură i-a costat pe "alb-roșii". Giuleștenii au egalat în minutul 57 prin golul marcat de Facundo Mallo în urma unei faze fixe executate de Goge.
Odată cu trecerea timpului, Rapidul a început să riște mai mult și a pus în pericol de câteva ori poarta apărată de Florin Iacob. În minutul 78 giuleștenii au reușit să preia conducerea tot în urma unei faze fixe, când același Facundo Mallo a reușit să înscrie în urma unei lovituri de la colțul terenului.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
IERI LA 13:48
Arădenii s-au aruncat în atac pe final, dar nu și-au creat mari ocazii de gol și tabela a rămas nemodificată până la final.

Rapid speră în continuare

Astfel, Rapidul obține 3 puncte mari și speră în continuare la promovare, în timp ce sărbătorirea promovării la Arad se amână. UTA are în continuare șanse mari să obțină promovarea directă, care poate veni fie în urma rezultatelor din celelalte meciuri, fie în urma unui rezultat pozitiv în ulrima etapă cu FC Argeș.
Rapid va juca acasă în ultima rundă, contra celor de la Turris Turnu Măgurele, iar o victorie în acel meci, coroborată cu alte rezulgtate favorabile în celelalte meciuri, le-ar putea aduce giuleștenilor chiar și promovarea directă.
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32