Proaspăt campion cu CFR, Arlauskis a vorbit despre mutarea vehiculată astăzi în presă. Înainte să plece la Al Shabab, portarul lituanian a mai oferit o declarație amuzantă, așa cum i-a obișnuit pe junaliști de-a lungul timpului.
"Arla" nici nu ia în calcul ca fostul atacant de la Liverpool și Manchester City să vină în Gruia, aducând aminte de transferul lui Julio Baptista, fostul jucător al lui Real Madrid care a evoluat pe finalul carierei la CFR.
Mai mult, goalkeeper-ul a vorbit despre comportamentul lui Balotelli, care de multe ori l-a tras în jos de-a lungul carierei.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
"Așa cum a venit și Baptista, nu? Eu zic că merge spre retragere, cu figurile lui, încolo merge. Eu nu cred că o să vină. Părerea mea este că CFR are nevoie de sânge proaspăt, niște jucători care să repete performanța de anul trecut din cupele europene. Eu când joc cu colegii mei, nu mă uit la vârstă. Eu cred că CFR are nevoie de jucători buni.", a spus Arlauskis, pentru DigiSport.

Arlauskis s-a despărțit de CFR, după cel de-al treilea titlu câștigat cu ardelenii

După mai multe zvonuri referitoare la viitoarea destinație a portarului lituanian, acesta a anunțat astăzi că va semna cu Al Shabab, formație din campionatul Arabiei Saudite.
Arlauskis a recunoscut că nu știe cum au ajuns oficialii saudiți la el, dar bănuiește că Marius Șumudică, fostul antrenor de la Al Shabab, s-ar fi aflat în spatele transferului.
"Am semnat contractul cu noua echipă. Am văzut că am fost trimis în toate țările (n.r. - de zvonurile din presă). Din septembrie mă duc în Arabia Saudită, la Al Shabab! Contractul meu cu CFR s-a încheiat ieri. Acum sunt șomer. Nu știu cum a ajuns Al Shabab la mine, nu e exclus ca Marius Șumudică să fi vorbit despre mine.", a declarat Arlauskis, pentru DigiSport.

Discursul emoționant al lui Arlauskis, după despărțirea de CFR Cluj

CFR Cluj a cucerit cel de-al treilea titlu de campioană consecutiv. Formația pregătită de Dan Petrescu s-a impus în "finala" campionatului împotriva Universității Craiova (scor 3-1) și și-a trecut în palmares al 6-lea titlu din istoria clubului.
Giedrius Arlauskis a oferit un discurs de despărțire emoționant, după cel de-al treilea titlu consecutiv câștigat alături de CFR Cluj. Portarul lituanian și-a luat la revedere de la echipa sa și România, stăpânindu-și cu greu lacrimile:
"A fost ultimul trofeu cu CFR Cluj și, în același timp, ultimul meu meci aici. Destinația o voi spune mai târziu. Nu se știe nici 1% din adevăr. Am reușit să ducem sezonul la bun sfârșit, grație mentalității noastre. Vreau să le mulțumesc băieților, au fost momente foarte dificile. A fost cel mai greu titlu. Ne tot gândeam dacă renunțăm sau nu. Am vorbit cu Mister (n.r. - Dan Petrescu) și i-am spus că știm ce e al nostru (n.r. - titlul).
După 3 ani este momentul să ne despărțim. Sper ca Dan Petrescu să rămână la CFR și să ducă echipa în Europa. Aici este a doua mea casă. Eu și familia mea ne-am simțit bine aici. Este greu să plec, am petrecut 3 ani alături de oameni deosebiți, care știu ce vor de la viață.", a declarat Arlauskis.
Per total, Arlauskis a câștigat 5 titluri de campion în Liga 1: 3 cu CFR Cluj (2018, 2019, 2020), unul cu FCSB (2015) și altul cu Unirea Urziceni (2009).
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20