În această săptămâna s-a tot discutat despre înlocuirea lui Bogdan Vintilă pe banca FCSB-ului, după ce conducerea "roș-albaștrilor" a anunțat că secundul lui Laurențiu Reghecampf ar putea fi numit la cârma echipei chiar înainte de finalul sezonului.
În ciuda discuțiilor din jurul său, Vintilă rămâne concentrat pe munca sa de la FCSB, începută vara trecută. La finalul meciului câștigat împotriva lui Dinamo, antrenorul de 48 de ani a dezvăluit ce le-a transmis jucătorilor în vestiar:
"Vă spun ce le-am spus și jucătorilor. Până în momentul în care va intra cineva de la conducere cu un antrenor nou să îl prezinte la echipă, eu sunt antrenor principal. Când voi fi anunțat oficial, atunci da, cu siguranță că vom vedea ce vom face în continuare. Până atunci îmi văd de echipă și trebuie să o antrenez, iar jucătorii trebuie să asculte de mine. Îmi face plăcere să lucrez la FCSB, dar vom vedea. Nu vreau să se speculeze pe ceva ce nu e sigur.", a spus Bogdan Vintilă, la finalul duelului cu Dinamo.
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
18/05/2022 LA 09:58

Bogdan Vintilă va rămâne pe banca FCSB-ului și la meciul cu Universitatea Craiova

La finalul duelului de pe Arena Națională, conducerea FCSB-ului a anunțat că Bogdan Vintilă va rămâne pe banca "roș-albaștrilor" și la meciul cu Universitatea Craiova din următoarea etapă a playoff-ului din Liga 1:
"Bogdan Vintilă va fi pe bancă și la meciul cu Universitatea Craiova. Vom vedea cine vine, dar până atunci va rămâne el. Vintilă va fi în continuare în staff, chiar dacă nu din poziția de principal.", a confirmat conducerea FCSB-ului, la finalul meciului cu Dinamo.
Anunțul respectiv vine la numai o zi după ce conducerea FCSB-ului a declarat că Bogdan Vintilă nu va mai fi antrenor principal, în locul său urmând să vină, cel mai probabil, Toni Petrea, secundul lui Laurențiu Reghecampf de la Al Wasl.

Bogdan Vintilă nu va mai fi antrenor la FCSB

Venit la FCSB când formația era pe locul 11 în campionat, Vintilă a fost o alegere surprinzătoare. Până la un punct, pentru că șefii "roș-albaștrilor" au ales în ultima perioadă doar antrenori fără experiență. Rezultatul a fost mult sub așteptări, chiar dacă în primă fază FCSB a avut rezultate bune cu Vintilă. Elanul de la început al fotbaliștilor s-a pierdut total, Man&Co înțelegând că antrenorul nu impune autoritate în vestiar.
În play-off, situația vicecampioanei este teribilă, mulți fiind de părere că FCSB practică în acest moment cel mai slab fotbal. În ultimele 5 partide din Liga 1, "roș-albaștrii" nu au bătut pe nimeni, pierzând de 3 ori.
32 de partide a bifat Bogdan Vintilă pe banca FCSB-ului. El s-a impus în doar 18 partide, echipa bifând 7 egaluri și 7 înfrângeri sub comanda sa.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Romanian Liga I
Drumul CFR-ului spre grupele Champions League. Misiune mult mai ușoară decât în alți ani
16/05/2022 LA 05:08
Romanian Liga I
CFR, transferuri stelare, după ce a ieșit campioană! 4 "Lacina Traore", ca și rezolvați
16/05/2022 LA 04:41