Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răspunsul lui Contra pentru fani: ”Dacă ei dorm mai bine dând vina pe mine, nicio problemă!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 23/11/2020 la 21:11 GMT+2

Cosmin Contra a oferit replica fanilor dinamoviști, cei care l-au acuzat că este printre principalii vinovați pentru situația de la Dinamo.

Cosmin Contra

Credit imagine: Eurosport

Fanii lui Dinamo consideră că antrenorul Cosmin Contra este printre principalii vinovați pentru situația de la club deoarece el a garantat pentru investitorii spanioli. Astăzi, Contra a oferit un răspuns.
„Îmi asum partea mea de vină pentru că am crezut în acest proiect, în acești oameni. Mi-am dorit să cred lucrul ăsta, că vor să facă din Dinamo din nou un club mare. Îmi pare rău că suporterii dau vina pe mine. Dacă ei dorm mai bine dând vina pe mine, nu-i nicio problemă, eu pot să trăiesc și cu acest lucru”, a declarat Contra pentru AntenaSport.

Mesajul PCH pentru Cosmin Contra

„1. Din solidaritate cu noi și cu jucătorii care acceptă să nu-și depună memoriu, Contra ar trebui să renunțe la bani. El trebuie să fie primul exemplu în privința asta.
2. Trebuie să se alieze cu noi în lupta pe care am început-o cu cei care distrug clubul. Are o obligație morală față de noi și față de Dinamo pentru că a garantat pentru acești gropari.
3. Să rămână la echipă și să antreneze cu inima”
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo