Budescu are o clauză în contractul cu Astra conform căreia poate pleca liber la finalul sezonului iar presa a scris zilele trecute că el s-ar fi hotărât deja să o folosească pentru a ajunge la FCSB liber de contract în vară.
Astra ar fi fost de acord să îl cedeze de acum pe fotbalist, dar voia 900.000 de euro. Cel puțin acestea erau informațiile inițiale pentru că Bogdan Mara, directorul sportiv al Astrei, a prezentat o cu totul altă variantă.

Bogdan Mara susține că Budescu își va prelungi contractul cu Astra

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
„Budescu nu are cum să plece momentan. Are contract cu noi. N-a fost nicio discuție cu FCSB. Are clauză de reziliere de 8-900.000 de euro. E în ultimele luni, poate să semneze cu altcineva.
Domnul Niculae a vorbit cu el și i s-a propus prelungirea contractului cu Astra. Ar fi căzut de acord din ce am înțeles. E posibil să prelungească. Au o relație mai veche, de prietenie. E o chestie personală între cei doi.
Dar eu am înțeles că, în principiu, a fost de acord cu ce i-a propus domnul Niculae. Este vorba de o mărire de salariu sau un contract pe mai mulți ani. Vrea și jucătorul o stabilitate”, a declarat Bogdan Mara, conform DigiSport.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11