Demersul lui Fabbrini a fost făcut public de către Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF: „FABBRINI DIEGO vs. CS DINAMO 1948 SA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare - Acordă termen la data de 03.02.2021”. Speța se va judeca pe 3 februarie, la fel ca în cazurile lui Bejan și Ionuț Șerban, alți jucători care și-au depus memoriu.

FRF a confirmat oficial demersul lui Fabbrini: : „FABBRINI DIEGO vs. CS DINAMO 1948 SA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare - Acordă termen la data de 03.02.2021”.

Romanian Liga I
Război al comunicatelor din cauza partidei Viitorul-Poli Iași: "O țară întreagă a văzut cauza reală"
ACUM 9 ORE

Mai mult, Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a informat că Andrei Sin și Andreas Mihaiu au devenit liberi de contract. În plus, Dinamo este obligată să le achite celor doi salariile restante din perioada septembrie - decembrie 2020. Clubul din Ștefan cel Mare poate face apel.

Dinamo a ajuns la 10 jucători pierduți

Astfel, Dinamo a ajuns la 10 jucători pierduți în această iarnă: Sin, Mihaiu, Valle, Gonzalez, Rene, Ba, Isma Lopez, Mejias, Camara și Aleix Garcia.

Fabbrini a fost aproape să depună memoriu la început de an, însă membrii DDB au informat că l-au făcut pe italian să se răzgândească. Italianul a confirmat acest lucru după meciul cu Chindia de acum două etape.

„Eu și familia mea ne simțim bine aici, la Dinamo. Sunt probleme, da, important e să le rezolvăm. Cred că DDB se va ocupa de tot. Am mai multe oferte, dar voi rămâne aici”, declara el atunci.

Romanian Liga I
Eugen Neagoe iese la atac, după victoria cu Dinamo: "Suporterii au ce au vrut, se văd rezultatele"
22/02/2021 LA 12:16
Romanian Liga I
Ionel Gane nu se mai gândește la playoff: "Cupa rămâne principalul obiectiv pentru Dinamo!"
21/02/2021 LA 21:18