Demersul lui Fabbrini a fost făcut public de către Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF: „FABBRINI DIEGO vs. CS DINAMO 1948 SA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare - Acordă termen la data de 03.02.2021”. Speța se va judeca pe 3 februarie, la fel ca în cazurile lui Bejan și Ionuț Șerban, alți jucători care și-au depus memoriu.
FRF a confirmat oficial demersul lui Fabbrini: : „FABBRINI DIEGO vs. CS DINAMO 1948 SA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare - Acordă termen la data de 03.02.2021”.
Romanian Liga I
Basarab Panduru revine în fotbalul românesc pentru a pune umărul la câștigarea titlului
IERI LA 11:42
Mai mult, Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a informat că Andrei Sin și Andreas Mihaiu au devenit liberi de contract. În plus, Dinamo este obligată să le achite celor doi salariile restante din perioada septembrie - decembrie 2020. Clubul din Ștefan cel Mare poate face apel.

Dinamo a ajuns la 10 jucători pierduți

Astfel, Dinamo a ajuns la 10 jucători pierduți în această iarnă: Sin, Mihaiu, Valle, Gonzalez, Rene, Ba, Isma Lopez, Mejias, Camara și Aleix Garcia.
Fabbrini a fost aproape să depună memoriu la început de an, însă membrii DDB au informat că l-au făcut pe italian să se răzgândească. Italianul a confirmat acest lucru după meciul cu Chindia de acum două etape.
„Eu și familia mea ne simțim bine aici, la Dinamo. Sunt probleme, da, important e să le rezolvăm. Cred că DDB se va ocupa de tot. Am mai multe oferte, dar voi rămâne aici”, declara el atunci.
Romanian Liga I
FCSB e gata de o mutare de senzație pe piața transferurilor: Ronaldo Deaconu
IERI LA 09:44
Romanian Liga I
EXCLUSIV - Petrescu, ca și demis de la CFR! Boloni și-a dat acordul de principiu să vină în Gruia
21/10/2021 LA 08:20