Dinamo continuă să se confrunte cu mari probleme financiare, iar jucătorii s-au săturat de promisiunile nerespectate ale conducătorilor. Chiar dacă insolvența crea premisele rezolvării în timp a problemelor, jucătorii și staff-ul tehnic nu mai au răbdare și sunt hotărâți să-și încheie socotelile cu echipa din Ștefan cel Mare.
Dusan Uhrin nu mai credea nici el în ameliorarea situației și a părăsit recent România. Toate promisiunile nerespectate, dar și ultimele discuții în contradictoriu din ședința cu fanii din DDB l-au determinat pe tehnician să ia această decizie.
Totuși, Mario Nicolae a anunțat astăzi că cehul va reveni la echipă.
Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
ACUM 11 ORE
„Mister este acasă, mai are contract un an. Se întoarce săptămâna aceasta. Așteaptă și domnia sa, la fel ca toți ceilalți, liniște și stabilitate. În primul rând să se scape de interdicția de a face transferuri”, a declarat el pentru ProSport.

Ce datorii are Dinamo

În presă s-au speculat diverse sume cu privire la datoriile pe care Dinamo le are, iar conform datelor furnizate de Ministerul Finanțelor, cuantumul datoriilor este de 6 milioane de euro la finalul lui 2020. Cu toate acestea, Răzvan Zăvăleanu - administratorul judiciar provizoriu pe care Dinamo l-a solicitat odată cu intrarea în insolvență - a spus că încă nu se cunoaște nimic cu exactitate.
"N-are niciun rost să speculăm în momentul acesta, pentru că valoarea datoriilor ne-o va da tabelul de creditori în funcție de declarațiile de creanțe care se vor depune. Astăzi putem doar să speculăm că sunt datorii la jucători, la furnizori, dar n-are rost. Am văzut prin presă tot felul de sume. Ba trei, ba șase, ba șapte. Azi nu există o certitudine. Unele dintre creanțe sunt prescrise. Unii dintre creditori, vă spun din experiență, nu-și depun declarații de creanță", a declarat acesta.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10