Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Război" al declarațiilor înainte de Dinamo – FCSB! Ce mesaje au transmis Toni Petrea și Ionel Gane

Irina Aldea

Publicat 02/02/2021 la 20:01 GMT+2

Derby-ul dintre Dinamo și FCSB va avea loc abia mâine (ora 20:45), dar tensiunile au început încă de astăzi.

Ionel Gane & Toni Petrea

Credit imagine: facebook

După ce suporterii-acționari ai lui Dinamo, din programul DDB, au solicitat un control anti-doping în tabăra "roș-albaștrilor", înaintea meciului din "Ștefan cel Mare", și antrenorii celor două grupări au susținut conferințe de presă în care au vorbit pe marginea marelui meci de mâine. FCSB este lider în Liga 1, înaintea derby-ului cu Dinamo. Forma excelentă a echipei lui Toni Petrea a ridicat mai multe semne de întrebare în cadrul clubului antrenat de Ionel Gane.
De partea cealaltă, Dinamo se regăsește pe locul 9, poziție de play-out. Totuși, "câinii" au la activ două victorii consecutive în Liga 1. Antrenorul Ionel Gane a declarat că Dinamo este motivată înainte de derby-ul cu FCSB, de miercuri, exprimându-şi însă regretul că fanii nu vor putea fi prezenţi în tribune pentru a-și susține echipa preferată.

Ce spune antrenorul lui Dinamo înaintea derby-ului de mâine

"Este un moment unic în carieră. L-am simţit ca jucător, apoi ca antrenor, ştiu gustul victoriei şi vreau să mă bucur de fiecare moment al jocului. Cea mai frumoasă amintire? Succesul din 2017, cu Arena plină, 2-1 cu golul lui Hanca din penalty, în minutul 91. Am avut suporterii lângă noi, o atmosferă senzaţională, a fost un meci de poveste! Echipa este motivată, îmi pare rău că nu avem suporteri în tribune! Pe jucători îi simt foarte motivaţi şi încrezători după ultimele etape de campionat", a declarat Gane, pentru site-ul oficial al clubului Dinamo.
Gane a afirmat că la acest derby nu contează poziţiile în clasament: "Rivalitatea dintre cele două echipe este atât de mare încât poziţia din clasament contează mai puţin. Nu există o favorită. Suflarea dinamovistă se pregăteşte de încă un moment istoric, al treilea sold-out consecutiv la un meci fără spectatori în România...Vă daţi seama cum ar fi să le mulţumim printr-o victorie? Suporterii noştri aşteaptă autocarul, ne transmit toată energia lor, ei trăiesc pentru echipă. Sper din toată inima să reuşim un rezultat pozitiv!".

Ce spune antrenorul lui FCSB înaintea derby-ului de mâine

Toni Petrea a declarat,marţi, într-o conferinţă de presă, că FCSB trebuie să câştige cu orice preţ meciul de mâine cu Dinamo: "Este un derby, chiar dacă Dinamo nu este în partea superioară a clasamentului. Rivalitatea şi orgoliile fac să fie un derbi şi noi sperăm să ieşim învingători, să-i facem pe fani fericiţi. Noi pregătim fiecare meci la victorie, e un meci de campionat important, pe care trebuie să-l câştigăm cu orice preţ. Dinamo este în formă bună, are două victorii în ultimele două partide, am convingerea că arbitrajul va fi foarte bun şi nu va influenţa rezultatul din teren", a declarat Petrea.
El a vorbit şi despre noua achiziţie, Ante Vukusic. "Mai avem un antrenament astăzi, decidem după dacă Ante Vukusic va face parte din lot şi, după, dacă şi cât va juca. E clar că mi-l doresc cât mai rapid în lotul echipei, dar, aşa cum am mai spus, el nu este pregătit 100%, nu e pus la punct din punct de vedere fizic. E greu de spus dacă vor mai veni jucători. Suntem în discuţii, dar nimic concret", a mai spus Petrea.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo