Sezonul precedent s-a terminat mai târziu decât era anticipat, iar acesta a început practic fără o perioadă de pregătire pentru echipele din Liga 1. Astfel, FRF nu a găsit nici o dată disponibilă pentru disputarea Supercupei României în toamna anului 2020.
CFR Cluj, în calitate de campioană și FCSB, în calitate de câștigătoare a Cupei României își vor disputa în cele din urmă trofeul la finalul sezonului regulat din această stagiune. Partida va avea loc pe 15 aprilie, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești.
"Meciul dintre campioana României și câștigătoarea Cupei României din sezonul trecut, CFR Cluj și respectiv FCSB se va disputa pe 15 aprilie, pe stadionul «Ilie Oană» din Ploiești”, a declarat Răzvan Burleanu, în cadrul conferinței de presă de după ședința Comitetului Executiv.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
CFR Cluj a jucat și în 2019 în Supercupa României, fiind învinsă de Viitorul Constanța cu 1-0. Ardelenii au cucerit de 3 ori trofeul, ultima dată în 2018 (1-0 contra Craiovei). Pentru FCSB, ultima apariție în Supercupa României a fost în 2015, când echipa bucureșteană a pierdut în fața celor de la ASA Târgu Mureș.
Citește și: BUCUREȘTIUL POATE PIERDE ORGANIZAREA MECIURILOR DE LA EURO! ANUNȚUL EXPLICIT AL LUI EDUARD NOVAK

ANUNȚUL LUI RĂZVAN BURLEANU DESPRE VAR

În cadrul ședinței Comitetului Executiv de astăzi s-au hotărât mai multe lucruri cu privire la implementarea arbitrajului video în Liga 1.
"Săptămâna trecută a avut loc o întâlnire între FRF, LPF și deținătorul drepturilor TV. Ieri, la o nouă ședință, au participat și reprezentanți ai cluburilor din Liga 1. Toți ne dorim să implementăm VAR-ul cât mai repede posibil. Ne-am asumat că proiectul trebuie susținut printr-un efort comun.
Costurile totale se ridică la 500.000 de euro în primul, 100.000 de euro în al doilea an, iar în al treilea 150.000 de euro. O altă concluzie este că se va cunoaște autoritatea CCA în managementul implementării VAR. Nu se va apela la drepturile financiare ale cluburilor. Nu se vor percepe taxe suplimentare în primul an. Ele au spus că sunt de acord ca o parte din cotizație să meargă spre acest proiect.
Alt aspect discutat face referire la faptul ca acest proiect să beneficieze de cea mai înaltă transparență financiară. Dacă la finalul lunii aprilie LPF va identifica cei 250.000 de euro necesari pentru cofinanțare, FRF îi are deja la dispoziție, vom semna acest contract și de acolo să curgă termenul de care avem nevoie pentru primele meciuri.", a declarat Burleanu la o conferință de presă, conform Gazetei Sporturilor.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
20/05/2022 LA 08:39
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Cum va arăta echipa de start a celor de la CFR Cluj la meciul cu FCSB
20/05/2022 LA 07:03