Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răzvan Burleanu a vorbit despre posibilitatea ca Mutu să meargă la CFR! Anunțul președintelui FRF

Cosmin Cioboata

Publicat 30/11/2020 la 19:16 GMT+2

Răzvan Burleanu le-a oferit răspunsul oficialilor lui CFR Cluj, care l-au transformat pe Adrian Mutu în principalul favorit să-l urmeze pe Dan Petrescu pe banca tehnică a ardelenilor.

Răzvan Burleanu, președintele FRF

Credit imagine: Eurosport

Dan Petrescu s-a despărțit astăzi de CFR Cluj, iar acum campioana României caută un înlocuitor pe măsură. Neluțu Varga, acționarul majoritar al CFR-ului, și-l dorește pe Mutu, însă misiunea nu se anunță deloc ușoară.
Răzvan Burleanu a clarificat lucrurile pe marginea acestui subiect fierbinte. Președintele FRF a anunțat că selecționerul României U21 are în contract o clauză de reziliere pe care conducerea ardelenilor va fi nevoită să o achite.

Adrian Mutu, spre CFR Cluj? Reacția lui Răzvan Burleanu

De asemenea, Burleanu a dezvăluit că Mutu încă nu a fost contactat de cei de la CFR și că înțelegerea lui cu Federația a fost prelungită automat în momentul calificării la Campionatul European de tineret:
"Directorul tehnic (n.r. - Mihai Stoichiță) a discutat cu Adrian Mutu. Mutu a infirmat că a fost contactat de CFR Cluj. Contractul lui Adrian Mutu a fost prelungit automat după obținerea calificării, este selecționerul naționalei de tineret.
Fiecare antrenor are o clauză de reziliere. Nu te poți despărți de o națională fără achitarea unei clauze. E valabil pentru ambele părți, toate contractele au astfel de condiții. E valabil pentru toată lumea, indiferent ce relație au cu președintele Federației, cu directorul tehnic sau cu membrii Comitetului Executiv", a spus Răzvan Burleanu.
La ora actuală, pe lista CFR-ului se mai află alte 3 nume: Edi Iordănescu, Vasile Miriuță și Marius Șumudică.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo