Dan Petrescu s-a despărțit astăzi de CFR Cluj, iar acum campioana României caută un înlocuitor pe măsură. Neluțu Varga, acționarul majoritar al CFR-ului, și-l dorește pe Mutu, însă misiunea nu se anunță deloc ușoară.
Răzvan Burleanu a clarificat lucrurile pe marginea acestui subiect fierbinte. Președintele FRF a anunțat că selecționerul României U21 are în contract o clauză de reziliere pe care conducerea ardelenilor va fi nevoită să o achite.

Adrian Mutu, spre CFR Cluj? Reacția lui Răzvan Burleanu

Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
IERI LA 09:58
De asemenea, Burleanu a dezvăluit că Mutu încă nu a fost contactat de cei de la CFR și că înțelegerea lui cu Federația a fost prelungită automat în momentul calificării la Campionatul European de tineret:
"Directorul tehnic (n.r. - Mihai Stoichiță) a discutat cu Adrian Mutu. Mutu a infirmat că a fost contactat de CFR Cluj. Contractul lui Adrian Mutu a fost prelungit automat după obținerea calificării, este selecționerul naționalei de tineret.
Fiecare antrenor are o clauză de reziliere. Nu te poți despărți de o națională fără achitarea unei clauze. E valabil pentru ambele părți, toate contractele au astfel de condiții. E valabil pentru toată lumea, indiferent ce relație au cu președintele Federației, cu directorul tehnic sau cu membrii Comitetului Executiv", a spus Răzvan Burleanu.
La ora actuală, pe lista CFR-ului se mai află alte 3 nume: Edi Iordănescu, Vasile Miriuță și Marius Șumudică.
Romanian Liga I
Drumul CFR-ului spre grupele Champions League. Misiune mult mai ușoară decât în alți ani
16/05/2022 LA 05:08
Romanian Liga I
CFR, transferuri stelare, după ce a ieșit campioană! 4 "Lacina Traore", ca și rezolvați
16/05/2022 LA 04:41