Vicecampioana a avut un play-off sub orice critică, iar în acest moment nici măcar locul 3 nu mai poate fi atins. Totuși, echipa lui Petrea are garantată prezența în Europa sezonul viitor, după ce la mijlocul săptămânii a câștigat Cupa României, după o finală cu Sepsi.
Obiectivul atins - calificarea în cupele europene -, oficialii roș-albaștrilor au luat decizia să nu mai mizeze pe cei mai buni jucători pentru finalul de stagiune. Astfel, Dennis Man, Florinel Coman, Florin Tănase, Valentin Crețu și Ovidiu Popescu nu vor mai juca în meciurile cu Gaz Metan Mediaș și Astra Giurgiu, dar nici în restanța cu CFR Cluj.
Acest lucru poate influența direct campioana, în măsura în care sezonul se termină pe teren, ardelenii având de îndeplinit în aceste condiții o simplă formalitate în duelul cu FCSB.
Romanian Liga I
FC U Craiova - Voluntari 0-2. Tamaş&Co, pe locul 3 în Liga 1
05/12/2021 LA 16:33

FCSB, acoperită de regulament

LPF a comentat decizia oficialilor roș-albaștrilor: hotărârea acestora deranjează Liga, pentru că imaginea competiției este afectată, dar din punct de vedere al regulamentelor FCSB e acoperită.
"Cred că toate cluburile ar trebui să-și joace meciurile pe teren, cu cel mai bun efectiv. Pentru că, din perspectiva noastră, integritatea competiției este esențială. În același timp, nu există obligații regulamentare și fiecare face ce vrea", a spus Justin Ștefan, secretarul general al LPF, la Digi Sport.
FCSB va evolua sâmbătă la Mediaș, cu Gaz Metan, în etapa a 9-a a play-off-ului. Roș-albaștrii sunt pe 5 în clasament, cu o singură victorie obținută după sezonul regulat.
Romanian Liga I
Alibec i-a transmis un mesaj lui Dan Petrescu. Anunțul tehnicianului de la CFR
04/12/2021 LA 15:59
Romanian Liga I
Ancelotti: "Așa arăta topul meu 5 la Balonul de Aur, dacă aș fi votat"
01/12/2021 LA 05:54