La scurt timp după anunțul mult așteptat, Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a oferit prima reacție, spunând că se gândește doar la victorie în meciul decisiv cu CFR Cluj:
"Și noi avem aceleași informații (n.r. - meciul va intra în prelungiri, în caz de egalitate). Dacă asta este decizia celor de la FRF, atunci ne vom supune. Nu avem ce face. Nici nu vreau să mă gândesc că vom pierde. Sunt conectat doar pe o victorie, indiferent dacă vine după prelungiri sau lovituri de departajare.", a spus Sorin Cârțu, pentru DigiSport.

Campioana din Liga se stabilește diseară: prelungiri și lovituri de departajare la Craiova vs CFR, în caz de egalitate

Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
IERI LA 20:20
Înaintea meciului decisiv pentru titlul de campioană a României, CFR Cluj se află pe primul loc, cu un avans de 2 puncte față de Universitatea Craiova. Situația s-ar fi complicat extrem de mult dacă partida s-ar fi încheiat la egalitate, în mod obișnuit, având în vedere că nu va mai fi timp pentru disputarea meciului restant dintre Astra și Craiova. Așadar, Comitetul Executiv al FRF a luat o decizie de ultimă oră, prin care campioana din Liga 1 să se stabilească în duelul de pe "Ion Oblemenco".
La fel ca într-o finală obișnuită, cele două echipe vor intra în prelungiri (2 reprize a câte 15 minute), în cazul în care egalitatea se va menține la finalul celor 90 de minute. Apoi, dacă nicio echipă nu se va desprinde pe tabelă, se va trece la loviturile de departajare.
Romanian Liga I
Botoșani - FC U Craiova 1-1. Echipa lui Mutu a scăpat printre degete victoria
IERI LA 18:22
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32