CFR Cluj a pierdut avansul ce la un moment dat părea decisiv în economia campionatului. A pierdut în meciul direct contra Craiovei, acasă, pentru ca azi să fie egalată după ce a avut două goluri avans.
Petrescu nu și-a criticat jucătorii, punând rezultatul pe seama ghinionului, însă a fost nemulțumit de ratările uriașe ale elevilor săi.
"La cum s-a jucat, ne încurcă acest rezultat. Ghinionul a fost principalul motiv. Cu Steaua, am avut noroc, azi s-a întors. Au avut maximum două ocazii, nu ştiu cum au marcat două goluri. Am avut 6 ocazii la 2-0, la 2-1, 2-2. Noi eram o echipa pragmatică. Echipa a jucat foarte bine. A dominat. Când îi ai pe Budescu, Alibec, Fatai pe teren, se poate întâmpla orice", a spus Petrescu la final.
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
IERI LA 07:22

Petrescu: "Cu noi joacă toată lumea, arbitrajele sunt cum sunt"

Dan Petrescu e mulțumit de faptul că CFR a scăpat de presiunea primului loc, dar în același timp depinde doar de ea, o victorie contra Craiovei, în meciul direct, putând să o facă pe gruparea clujeană campioană pentru al treilea an la rând.
Totuși, "SuperDan" nu a renunțat la discursul contra arbitrilor, explicând că oltenii au fost mereu protejați de cavalerii fluierului.
"Pe Craiova e presiunea, ei sunt pe primul loc. Dar şi aşa, noi suntem la mâna noastră, dacă adunăm 4 victorii, câştigăm titlul. Mi-aş dori când vine Craiova aici, Astra să joace cu acelaşi spirit şi să îi văd pe Alibec, Budescu şi Fatai pe teren. Sper ca Botoşani să facă meciul vieţii, şi Steaua la fel. Cu noi joacă toată lumea. Arbitrajele sunt cum sunt, nu am văzut arbitraj împotriva Craiovei. Sunt chestii pe care lumea nu le vede, dar nu vreau să le iau din merite lor", a mai spus Petrescu.
Craiova a urcat pe primul loc după această etapă, cu un punct peste CFR. Clujenii evoluează cu Gaz Metan, acasă, etapa viitoare, în timp ce Craiova primește vizita FCSB.
Romanian Liga I
Denis Alibec, dorit în Turcia și Rusia! Ce le-a transmis șefilor de la CFR Cluj
17/01/2022 LA 11:01
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09