Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția lui Jerry Gane după întâlnirea cu Pablo Cortacero: ”Credeam că am vedenii!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 22/12/2020 la 17:20 GMT+2

Jerry Gane, antrenorul lui Dinamo, a oferit declarații după ce s-a întâlnit cu Pablo Cortacero.

Pablo Cortacero - Dinamo București

Credit imagine: Eurosport

Grav este faptul că nu știi ce se poate întâmpla de pe o zi pe alta. Le-am zis băieților că reunirea e pe 3 ianuarie, le-a transmis să aibă grijă de ei, Sărbători fericite și cam atât. Mai mult nici nu aveam ce să le transmit, pentru că nu știu nimic administrativ. M-am întâlnit cu Pablo Cortacero, luni, a doua oară în viață, cred că ne mai văzusem în august sau în septembrie. Inițial, m-am simțit ca în «Nea Mărin miliardar», scena aceea cu Veta, cu Amza Pellea, nu știam dacă am vedenii sau omul e adevărat. Cinci minute am vorbit, ne-am salutat, am schimbat câteva vorbe", a declarat Gane pentru Gazeta Sporturilor.

Ce i-a transmis Pablo Cortacero lui Gane

”Mi-a zis: «Știu că v-a fost greu, că e o situație dificilă». I-am replicat imediat: „Degeaba spui că știi, că nu știi! Toate promisiunile tale neonorate au stricat tot, păcat". „Da, dar am venit să reglez lucrurile, uite fac mărire de capital, 5 milioane de euro, voi plăti salariile", mi-a mai transmis”, a povestit antrenorul lui Dinamo.
«Mi-aș dori să le pui în ordine, dar nimeni nu mai crede! E nevoie de fapte ca să-ți recâștigi credibilitatea. E nevoie de timp și de fapte, e păcat la ce s-a ajuns», i-am spus. OK, eu sunt de părere că a greși este omenește, îți poți cere scuze, dar este urât ce s-a întâmplat, cu promisiuni neonorate, cu minciuni, zi de zi, săptămână de săptămână. Până la urmă, sincer, era mai bine invers: să vină banii, nu el! Situația este la fel de confuză”, a adăugat Gane.

Adunarea Generală a aprobat mărirea de capital

Acționarii lui Dinamo au aprobat mărirea de capital cu cinci milioane de euro. Investitorii spanioli vor trebui însă să facă dovada plății abia în ianuarie, iar suma nu a fost încă virată în conturile clubului din Ștefan cel Mare, conform Gazetei Sporturilor.
Astfel, având în vedere antecedentele spaniolilor, fanii încă nu au încredere că banii chiar vor ajunge la club. La ședință a fost prezent și Pablo Cortacero dar și Alex Couto, cel care a fost demis recent din funcția de director general.
Fanii l-au așteptat pe Cortacero după ce s-a încheiat ședința și l-au huiduit la ieșirea din sediul clubului. ”Afară de la Dinamo, infractorilor!”, au scandat dinamoviștii.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo